純玩臺灣遊

11-07-01

Permalink 16:06:55, 分类: default

純玩臺灣遊


Dear Rosland:
HI,之前參加咗”EV Rosland Park Ltd”(金馬倫道33號5樓)依間公司旅遊策劃的講座,本人喜歡旅行,聽完后覺得D Plan都幾適合自己用,所以就Join咗個八萬幾蚊嘅旅遊計劃。(服務包含機票,酒店住宿,行程安排……)以下想分享返旅行后嘅個人心得:
喺上年7月頭參加了一次臺灣之旅,關于機票價格方麵只係比出面慳咗$200,可以講都有便到嘅…酒店價格本人認為有D貴了,但配套設施都幾好,房間幾大幾舒適,交通方便,總體都還滿意的。今次嘅行程我係同我女朋友兩個人去,整個行程都還可以,但…唔記得咗第幾天…我地去到臺南玩,可以天氣太熱的問題,我女朋友中暑入佐醫院!HEHE…應該都算是整個行程最難忘嘅地方吧!當時我自己都好彷徨,第一時間就打返去”Rosland Park Ltd”(36210087)搵Ricky(Rosland Manager),呢個同事係電話到都比佐好多建議我,最終都可以將問題解決佐!對于整個行程,Ricky都提供佐好多安排的建議俾我,多謝你的悉心安排與幫助,令我可以順利地完成一次開心的旅行!
From
EV Rosland Park Ltd

Rosland

Rosland Park Ltd

统计

搜索

分类


最新评论

最新留言 [更多留言]

选择一个布景主题

杂项

北美中文网

引用这个博客系统 XML

加西网 版权所有 2004-2019