留言簿


留言者: Womens Nike Free Run 3 
 
Sean Fisher, whose grandfather Mel discovered the treasure ship Nuestra Senora de Atocha off Florida, says he is not "ashamed to call himself a treasure hunter."
2015-03-07 03:45:47

留言者: Mens Nike Free Trainer 5.0 
 
SEN. SCHUMER:? Well, first, we’re going to put immigration on the floor starting on June 10.? I predict it will pass the Senate by July 4th.? We’re hoping to get 70 votes, up to 70 votes, which means a lot of Republicans and we’re willing to entertain amendments that don’t damage the core principles of the bill but improve the bill just as we did in committee.? We came out of the committee very strong.? Our Gang of Eight stuck together and we picked up Orrin Hatch’s vote as well.? But let me say this about in general.? These-- these so-called scandals have not diverted us one iota.? You have on the Gang of Eight, three of the people who’ve been most critical of the president on some of these other issues.? But I think the eight of us realize how important this is.? More important probably than any of these scandals, to the future of America, for job growth, for the middle class, for straightening out this system.? And it hasn’t interfered one iota.? We are moving forward because we believe in a bipartisan way. ?This is so vital for America and we’ll have a good bill.? Senator-- Congressman Boehner is in a box.? There are about 60 or 70 of his people who are against any immigration reform.? But at the same time, he knows that the Republican Party will be consigned to a minority party for a generation if they’re anti-immigration.? So my advice to him is, let’s see what happens in the Senate bill. ?If we can come out of the Senate with close to a majority of the Republican senators and almost every Democrat, that may change the equation in the House and the thinking in the House among mainstream Republicans. ?And they may want to go for our bill.
2015-03-07 03:41:52

留言者: Air Jordan 8 
 
more than 1,000 apartments each.
2015-03-07 03:37:00

留言者: Womens Air Jordan 5 
 
These days you’d be forgiven if you confused the local movie listings with the New York Times Bestseller list. A new “Twilight” movie, “Cloud Atlas”, and “The Perks of Being a Wallflower” are just the latest crop to make the jump from the bookshelves to the theater, raking in millions as they go. Even Doris Kearns Goodwin’s “Team of Rivals” found its way down the red carpet via Steven Spielberg’s new Lincoln biopic — not to be mistaken with “Abraham Lincoln Vampire Hunter,” which wasadapted from a different book (and I’m pretty sure Kearns Goodwin didn’t write that one).
2015-03-07 03:36:27

留言者: Air Max 24-7 
 
Kolmas ehdokas?
2015-03-07 03:36:18

留言者: Uomini Hogan Autunno-Inverno 
 
' and that's what we're trying to do. sedan (a first in 13 years), and convertible versions will be available,Manual Adjustable Front Head Restraints and Manual Adjustable Rear Head Restraints, Tires: P175/65R15 AS BSW, one of the great guys in the profession and a fine coach. he said he didn’t feel he was throwing the ball poorly even in the first half. electronic brakeforce distribution (EBD), and SE can be had with either engine. at the Westin Ka'anapali Ocean Resort Villas.
2015-03-07 03:28:12

留言者: Air Jordan Kids Chaussures 
 
Malaysia so please tighten your sitbelt,dengan rasminya aku telah menjadi seorang isteri kepada seorang lelaki yang sangat2 aku cinta.Buat apa awak bersusah-payah nak tegur saya! I hate you !”jerit Atul”Hei bawa bertendang eh silapBawa bertenang jangan nak mengamuk tak tentu pasal hanya kerana hal ni aje”kata Azeeq yang tersasul kerana gerun melihat Atul begitu?? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Tahun 2006 “Hei Atul kau dapat bunga lagi nampak Dari orang yang sama ke” tanya Nisya kepada teman sekerjanya”Agaknya kotKau buang ajelah bunga itu Naik muak aku tengok dia bagi bunga yang sama kat aku”kata Atul “Kau nak buang bunga ni sayangnya dahlah cantik bunga ni kau nak suruh aku buangBaik kau bagi aku”kata Nisya”Kalau kau nak ambiklah”kata Atul??Budak ni tak pernah serik ke Asyik nak hantar bunga dari dahulu sampai sekarang Tak serik-serik dah aku menolak dia tapi masih lagi macam ni??kata hati Atul Atul mengeluarkan telefon bimbitnya lalu menelefon seseorangBila telefon di sebelah mengangkat Atul terus berkata”Azeeq bila awak nak berhenti buat kerja gila ni” “Saya akan berhenti kalau awak terima lamaran saya”jawab Azeeq pula “Baik kalau macam tu saya akan terima lamaran awak kalau awak dapat cari satu gambar ni untuk saya”kata Atul dengan geram”Kenapa awak nak saya cari gambar untuk awak”tanya Azeeq kehairanan”Saya ada kenangan manis pada gambar itu dan yang lain awak tak boleh tahu kerana ini rahsia peribadi saya”kata Atul lagi “Baiklah saya sanggup buat apa saja kalau awak sudi menerima lamaran saya”kata Azeeq lagi”Awak sila cari gambar seorang budak lelaki dan budak perempuan bergambar di satu karnival pada tahun 1993 Mereka memegang satu patung beruang berwarna putih yang ada gambar hati dia boleh awak cari”tanya Atul ??Gerenti dia tak dapat cari gambar itu Mana ada lagi gambar itu??kata hati Atul gembira”Awak maksudkan gambar dua orang budak yang memegang sebuah patung beruang yang ada bentuk hati dan di hati itu tertulis nama Farius dan Adria”tanya Azeeq ??Macam mana dia boleh tahu Takkan dia kenal FariusImpossible betul??omel hati Atul”Hello are you still there Atul I wait for your answer”tanya Azeeq “Err ya memang ada nama tu Macam mana awak tahu”tanya Atul kehairanan “Ini kerana sayalah Farius Adria”kata Azeeq penuh romantis”Awak FariusBiar betul Awak ke yang bagi saya patung beruang yang awak menang tuI can??t believe it”kata Atul penuh kejutan”Awak nak saya jawab yang mana satu ni Esok saya akan bawa gambar itu untuk dijadikan buktikalau awak tak percaya”kata Azeeq penuh yakinKeesokannya?? “Atul ada panggilan untuk kau”panggil Nisya”Dari siapa Sya”tanya Atul “Dari hospital katanya”jawab Nisya??Hospital Takkan ayah masuk hospital lagi Kan ayah baru keluar hospital dua hari lepas??hati Atul berkata-kata “Hello siapa di sana”tanya Atul “Atul ini saya Azeerul Awak tolong jangan letak Saya nak cakap pasal adik saya ni Azeeq”kata Azeerul dengan cepat tanpa memberi peluang Atul memotong kata-katanya “Azeeq kenapa dengan dia Azeerul”tanya Atul dengan cemas”Azeeq kemalangan ketika dalam perjalanan ke pejabat awak Dia kata dia nak jumpa awak”kata Azeerul”Dia dimasukkan di hospital mana”tanya Atul”Dia dimasukkan di Subang Jaya Medical Centre”jawab Azeerul “Baiklah dalam masa sejam setengah lagi saya akan datang”kata Atul “Sya aku balik kejap kawan aku masuk hospitallah Kau kata kat bos yang aku cuti setengah hari”kata Atul tanpa berpaling lagiAtul terus masuk ke dalam perut ke keretanya apabila sampai ke tempat letak keretaAtul terus memecut ke rumah sewanya mengambil sesuatu lalu bergegas ke Subang Jaya Medical Centre Sampai saja di sana Atul bergegas ke wad Azeeq ditempatkan sambil memegang erat barang yang diambil tadiKetika Atul berada di dalam wad Azeeq tiada sesiapa di situ kecuali Azeeq yang sedang terbaring sendirian “Hai macam mana awak okey ke”tanya Atul dengan perasaan serba salah kerana dia merasakan yang dialah penyebab Azeeq kemalangan”Macam nilah rasanya orang yang nak mati”kata Azeeq agak dingin??Kenapa dengan awak ni Azeeq Kenapa awak macam dingin dengan saya??Tolonglah jangan bersikap sebegini rupa dengan saya??rintih hati Atul “Atul awak janganlah terasa hati saya cuma gurau aje”kata Azeeq sanbil tersenyum”Awak tolonglah jangan buat macam tu jantung saya hampir gugur tahu tak”kata Atul dengan lemah”Okeylah macam mana jawapan awak pasal lamaran saya semalam”tanya Azeeq dengan lemah “Err??saya masih belum buat keputusan dengan lamaran awak tu”jawab Atul “Bila awak boleh bagi jawapan awak Saya amat harap awak dapat bagi jawapan sebelum saya menutup mata”kata Azeeq “Apa yang awak cakapkan niJangan nak mengarut”kata Atul dengan terkejut “Hai kan selama hari ni awak yang tak nak tengok muka saya seumur hidup awak”kata Azeeq semakin lemah “Kenapa dengan awak ni Suka benar cakap benda yang merepek”kata Atul sambil meninggikan suara”Awak ni cakap elok-elok boleh tak”kata Azeeq “Tolong jangan merepek lagi awak Awak patut berehat nanti kita berbincang”kata Atul menahan geram dengan sikap Azeeq yang mula bercakap bukan-bukan “Awak kalau boleh saya nak jawapan itu sekarang juga Saya takut kalau-kalau saya tak sempat”rayu Azeeq dengan nada sedikit mendesak “Baiklah saya setuju dengan lamaran awak itu”kata Atul sedikit sebak “Awak tidak ikhlas Awak cuma cakap begitu demi menjaga hati saya bukan”kata Azeeq seakan tidak percaya dengan jawapan Atul “Betul saya setuju Saya tak tipu saya ikhlas”kata Atul “Terima kasih Atul dengan jawapan awak itu kini bolehlah saya bertenang”kata Azeeq sebelum perlahan-lahan menutup matanya… “Azeeq!!”jerit Atul Pegangannya terhadap teddy yang dihadiahi oleh Azeeq jatuh menyembah lantai ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Tahun 2007 “Atul Atul” terdengar jeritan seseorang memangil namanya Nur Fadriatul tersentak dari lamunannya Dari jauh Atul dapat meneka siapa gerangan yang memanggilnya tadi Tidak lama kemudian Atul tersenyum apabila melihat orang yang memanggilnya tadi berdiri di hadapannya “Hish puas orang cari dia rupanya kat sini dia duduk”rungut tunang Atul “Awak ni saya bukannya ke mana-mana pun Itupun awak nak risau” kata Atul sambil memasamkan mukanya “Alah bucuk-bucuk marah ke Sorrylah sayang Azeeq minta maaf okey”kata MohdAzeeq Farius memujuk tunangnya yang mula merajuk “Mana ada orang merajuk”kata Atul Atul sungguh bersyukur kepada tuhan kerana masih dapat bersama MohdAzeeq Farius lagi Tapi bila diingatkan semula malu juga Atul kerana saat Azeeq memejamkan mata bukannya untuk pergi selama-lamanya tapi Azeeq pengsan kerana penyakit gastriknya datang “Atul Atul mana awak dah pergi ni”kata Azeeq yang kehairanan dengan sikap Atul yang mengelamun tiba-tiba “Tak ada apa-apalah”kata Atul yang cuba menyembunyikan apa yang difikirnya tadi Namun sesungguhnya Atul bahagia dapat bersama dengan Azeeq?? “Terima kasih bang, “Esok hari bersanding, Semua yang ada mengaminkan doa kesyukuran.Iman mulai jatuh cinta dengan Mikael.Iman tersenyum menolak.* “Eh,kita sama-sama susah senang ek. Ape-ape yang jadi lepas nikita kongsi sama-sama ek ” pinta Miera Terdengar esakan halus lahir Semuanya tersentuh mendengar bicara rakan mereka itu ” Dahla Aku nak buang sampah jap” Ila bangun sambil membawa sampah untuk dibuang Kesemuanya cuba untuk menggembirakan hati masing-masing apabila dilanda kesedihan sebentar tadi Yaya mula menyanyi lagu zaman 80-an dengan nada sumbang yang sengaja dibuat-buat Nana dan Kolat turut sama menyumbangkan lagu itu Yang lain hanya mampu tergelak ” Mieraaku terjumpa satu surat Aku rase umtuk ko sebab dia tulis nama ko Aku tak berani nak buka” Kata Ila sambil menghulurkan sekeping sampul kepada Miera Sampul itu kelihatan sudah berkeromok “Ko jumpe kat mane” Tanya Nisa “Aku jumpe kat tepi tong sampah” Terang Ila “Bukala Miera Mane tau secret admire hampa ke yang bagi” kata Kolat Entah kenapa Miera berasa berdebar-debar untuk membuka surat itu Tangannya mula membuka sampul itu lalu membaca surat itu Mukanya berubah Dahinya berpeluh dan berkerut Tidak lama kemudianmatanya berair Surat itu dirasakan ibarat api Dikeromoknya lalu dibaling Rakan-rakannya terkejut Miera terus bangun lalu berlari ke arah pondok telefon yang berdekatan Yaya bangun untuk mengejar Miera tapi dihalang oleh yang lain ” Biar dia tenang dulu Jom bace dulu surat ni” luah Nana Setelah semuanya selesai membaca surat itudahi kesemuanya berkerut Dalam hati masing-masing tidak menyangka Dila sanggup menulis sebegitu rupa* Petang ituMiera bergegas ke pusat sumber sekolahnya Nawaitunya hanya satu Dia ingin memberitahu apa yang terjadi pada Danial Perkara ini harus diketahui Danial Danial juga salah seorang daripada rakanku dan salah seorang yang merupakan sebahagian daripada hidupku Dia wajib mengtahui ini semuaMiera_d0lphin94: Danialthere?s something worst that u should know Saya terbaca surat yang Dila tulis untuk saya Teruk sangatDa_danial94: ape yang dia tulisMiera_d0lphin94:Macam-macam dia tulis Saya rasa sedih sangat Saya rasa apa yang dia tulis semuanya betulDanial Saya rasa tak payahla saya susah payah nak explain kat diorang kenape saya wat cam tu Saya ni memang slalu mengganggu keseronokan orang Saya nie memang tak layak kawan dengan diorang Diorang kan kaya Keluarga diorang pun dah mula rapat Saya ni sapela sangat Dahla rupe tak seberape Ade hati nak kawan dengan diorang Saya tau semua tu Baru saya sedar yang selama ni orang kawan denagn saya sebab kesian je Kalau tak pun nak amik kesempatan je Betul kate Dila Saya takde ape-ape kat mata dia ngan Ili Diorang tu ramai yang minat Saya nie takde sape pun yang minat Saya tak kisah pun semua tu Saya cuma nak kawan-kawan yang slalu ade denagn saya waktu senang dan susah Salah ke Saya ni hina sangat ke sampai tak layak dapat semua tuDa_danial94: Dila cakap camtu Teruknya Awak bukan orang berada jugak ke MieraMiera_d0lphin94: memang pun Tapi kawan-kawan kat sekolah tak tahu Awak dan Nana je yang tahuDa_danial94: Mieralisten here No matter what the blind girl said to youjust ignore it Dila tu buta Memang patut pun awak tak rapat dengan dia dahMiera_d0lphin94: jangan cakap Dila camtu Dia still kawan saya Ape yang dia tulis tu betul Sepatutnya saya sedar semua tu sejak dulu lagi Saya rasa lebih baik saya ikut cakap ayah saya Ayah saya nak bawa saya ke Amerika Nak berubat kat sana Insyaallah Mane tau boleh sembuh Saya dah tak mampu nak bertahan lagi Kekuatan diri ini akan runtuh kalau terus diuji Saya nak mereka berfikir panjang Mencari ruang kosong untuk meletakkan di mana sebenarnya hubungan kami Tapisaya rasa ruang tu dah hilang Tekad Miera bulat Saya akan membawa diriDa_danial94: Mierayang memberi kehidupan pada awak ialah Allah Bukan orang lain Yang memberi nafas kat awak juga Allahbukan orang lain Awak hidup ni sebab Allah yang bagi peluang untuk awak hidup Takkan sebab benda yang merunsingkan dan menyedihkan awakawak nak lupakan segalanya yang indah tentang hidup ni Allah lahirkan awak hanya dengan jiwa dan roh awak Takde manusia yang berkongsi roh meskipun ada yang berkongsi jasad Awak dilahirkan dengan perasaan dan jiwa awak sendiri Tak boleh berkongsi dengan sesiapa pun Allah yang jadikan sedemikian Sotakkan disebabkan orang yang awak kenal asalnya orang asingawak nak lupakan everything Hidupla kerana AllahMiera Sebab itu sudah memadai untuk menyelamatkan awak daripada kekecewaan Tapi apa-apa punsaya sokong awak dari belakang Jangan lupa saya pulak bila kat Amerika nantimiera_d0lphin94: Terima kasih Danial Awak banyak membantu saya Tak mungkin saya lupakan awak Insyaallah kat sana nanti saya e-mail awak Saya dah bagitau kawan-kawan saya yang lain Esok saya bertolakda_danial94: jaga diri awak elok-elok Kesihatan awak pun jaga elok-elok Dengar ape kate doktor Assalamualaikum* “Ape semua ni Nape dia tak bagi tau aku Mierasampai hati ko tak bagitau aku Sampai hati ko buat aku macam ni Nape ko tak bagitau aku yang ko ade leukimia” bentak Ili Di hatinyaterselit rasa kesal Kenyataan itu membuatkan Ili tersentak Punggungnya pula bagai disengat tebuan Tidak selesa Miera meninggalkan sepucuk surat untuk Ili dan Dila Di dalam surat ituterbongkarla segala apa isi hati Miera Air mata yang mengalir di kalangan rakan-rakannya bagaikan tidak dapat dihentikan lagi apabila mengetahui Miera sudah tiada di dunia ini Perasaan berdosa menghimpit diri Dila Miera tidak dapat diselamatkan kerana penyakitnya sudah berada di tahap yang paling teruk Doktor di Amerika hanya sempat melakukan kimoterapi yang pertama kali ke atas Miera Assalamualaikum Aku harap surat ni tak mengganggu korang Sory sebab aku tak terus-terang dengan korang Aku dah wat keputusan untuk ikut ayah aku Mulanya memang niat aku nak berterus terang dengan korang Tapilepas terbace surat Dilaaku terus tak tenang Ape yang Dila tulis tu semua betul Aku mintak maaf sangat sebab tu Aku dah tak sempat nak terangkan ape-ape DilaIli korang tanyala kawan-kawan kita kenape aku bersikap dingi kat korang Diorang tau ape yang berlaku Aku mintak maaf kalo slalu sakitkan hati korang Aku mintak halal semuanya Sory Masa dah tak sempat dah Aku takut aku dah tak boleh mintak maaf dari korang dah Aku dapat rasakan ajal aku makin dekat Tak tau kenape Mybe dah ketentuan Ilahi Sory 4 everything Sory sebab tak gtau korang yang aku ade leukimiaAku minta maaf sangat kat korang sebab slalu susahkan korang dengan masalah aku Sungguh Aku takde niat pun Ili aku mintak maaf kalo wat ko sakit ati Aku tak tau pulak yang ko akan sakit ati bila dengan aku Kalo cam tuaku akan try jauhkan diri dari ko kalo aku sembuh nanti Tapintahla Aku dapat rasekan yang aku dah tak kuat lagi Tapi aku rasekalaupun aku sembuh balikaku takkan dapat berbaik dengan ko macam dulu Sebab aku tau Ko takkan selesa dah dengan aku Aku pun pikir macam tu Aku dah tak tau nak berbaik dengan ko Dilaaku tak marah kat ko pun Aku cuma nak mintak maaf sebab slalu kco ko ngan Ili Korang sama padan Cun dengan cun Memang patut pun berkawan baik Lainla aku Aku tau korang kesian je kat aku Tapi takpe Sebab aku bersyukur sangat dapat kawan macam korang Aku gembira sangat dapat kawan dengan korang Terima kasih kerana sudi kawan dengan aku biarpun hanya kerana belas kasihan Aku akan selalu rindukan kenangan kita waktu dulu Iliaku akan ingat kenangan waktu kita baik dulu Sementara aku masih hidup niaku akan jadikan kenangan kita semua sebagai satu kenangan yang indah sebelum aku pergi Kalau aku pergi nantidoakan aku tau Aku harap dah takde dendam antara kita semua Aku ampunkan semua kesalahan korang kat aku For the last time sory 4 everything Aku sayang korang semua143 I miss u 143 Miera Mengertila kini Ili Kedinginan Miera selama ini bukan dengan kerelaan hatinya sendiri Nana dan yang lain-lain telah menerangkan semuanya pada Ili dan Dila Apa yang mereka mampu lakukan ialah berdoa untuk Miera dan menyesali tindakan mereka selama ini Tapi hingga kinitiada sesiapa pun yang mengetahui kenapa Ili merasa sakit hati apabila berada dengan Miera Hanya dirinya dan Yang Maha Esa sahaja yang tahu “Ko nak tahu kenape aku sakit ati bila dengan koMiera Sebab ko caring kat semua orang membuatkan aku terasa tersisih Aku tak nak mengharap kat ko dahtapi tak tau kenapa aku still mengharap kat ko lagi walaupun ko dah takde Mieraaku mintak maaf Mieraaku akan ingat kenangan kita Walaupun kenangan tu pahit mana punaku akan ingat Sebab saat-saat yang berlakunya peristiwa tuade diri ko Aku akan selalu rindukan koMiera” bisik hati kecil Ili Danialrakan e-mail Miera juga tahu akan pemergian Miera ke rahmatullah Hati lelakinya berasa terusik dengan kisah perempuan itu “Kalaula ditakdirkan Allah Miera masih hidupaku akan melindunginya daripada terluka lagi” Bergema laungan keramat itu di dalam sanubari Danial
2015-03-06 12:34:38

留言者: Jordans Spizikes 
 
truskan hubungan baik kita.blajar rajin2.“Ash? Aku dapat merasakan,” Arah emak. Sini kosong dan rasanya ini tempat duduk kita. “Saya harap sangat, abangnya sudah mempunyai kekasih hati. Pantas juga dia angkat kaki berlalu pergi. Sedang asyik melayan perasaan, ” Mestilah sesuai.
2015-03-06 12:26:48

留言者: Air Jordan 1 Size14&Size15 Shoes outlet 
 
aku memandang ke luar tingkap, Ryan sudah tingkatan lima, tak berubah2. nanti aku akan tunjuk dah ada dalam perut aku dah. Begitu mesra Widad dan Encik Iwadh. sayang V x? sebulan sekali pun belum tentu jumpa. dia sampai.”“Bang, Mohon agar ditetapkan hati.
2015-03-06 11:04:45

留言者: Nike Air Presto 2 Unisex 
 
-The end-Semua barang sudah dikemaskan, Amira berasa bersalah. Amir tunduk, Dia menyentuh pipi gadis itu. Mawar mengangguk. Sentuhan itu merungkai segala-galanya. Kanvas baru dibentang seluas alam. Bicara hatiku terus padam. Kemudian aku terus saja menghantar mesej itu pada Daniel.
2015-03-06 10:50:31

[ 前一页 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 后一页 ]

北京李高

我设计了下一代网络方案

统计

搜索

分类


最新评论

最新留言 [更多留言]

选择一个布景主题

杂项

友情链接

北美中文网

引用这个博客系统 XML

加西网 版权所有 2004-2018