留言簿


留言者: Air Jordans 2012 
 
Dina menjawab sambil ketawa kecil. Setiap remaja pasti mengalaminya kan?Kerna mereka bisa menerima kita seadanya untuk saling melengkapi.”Apai memandang anak buahnya satu persatu. “emm, Tapi tidak semua menyenangi cinta tulus mereka berdua. kau suruh aku kahwin dengan orang yang aku tak cinta sedangkan kau tahu aku cintakan kau! Sakit hati aku ni Imran Selama ni aku ingat aku sorang je sayangkan kau cintakan kau separuh mati Rupanya…” aku tak mampu meneruskan ayatku“Ya aku cintakan kau Lissa dari dulu lagi Cuma aku tak mampu nak luahkan kat kau Aku?aku?”“Enough aku dah tak nak dengar apa-apa Mulai hari ni kau jangan jumpa aku lagi Aku nak letak jawatan And don?t you ever to call me again” aku belari keluar dengan tangis yang bagaikan tak mahu berhenti“Lissa tunggu” imran mengejarkuTanpa aku sedari Aeril melihat kejadian tadi Aku mencium tangan Aeril memohon maaf darinya Aeril mengangguk tanda faham Aku terus berlari keluar Aku tak kuat nak berhadapan dengan semua ni Dan Imran terus mengejarkuDummmm?Aku terhenti demi mendengarkan bunyi dentuman tersebut Hatiku berdebar-debar Aku berpaling dan melangkah kearah sekumpulan manusia yang mengerumuni sesuatu Kakiku tak mampu berdiri lagi melihat badan Imran yang dipenuhi darah Dan pandanganku mulai gelap**************************“Lissa dah bangun” lembut suara Aeril ditelingaku Aku membuka mata“Lissa kat hospital ni sayang Lissa pengsan You know what I?m going to be fatherthanks my dear” serentak dengan itu Aeril mencium dahiku“Abang Imran mana” tiba-tiba aku teringat kejadian semalam“Lissa abang harap Lissa tabah Imran dah tinggalkan kita Dia tak dapat diselamatkan” hati-hati Aeril menyusun bicaraYa Allah dugaankah ini. Dan hikmahnya aku dapat tau yang aku tak mungkin hidup lama. Hana Sofea melangkah ke dalam rumah.” Zarith Harissa cuba memancing perbualan dengan pelajar perempuan itu.
2015-03-03 09:00:29

留言者: Jordan Flight 23 RST Low 
 
“Jangan nak perasan. Mikail memilih untuk duduk bertentangan dengan Adin. Mikail?”“Never mind. Semalam dia ada call minta tolong teman dia malam ni sebab parents dia outstation ke Hong Kong.Bunga: Giler ler kau ni.”.” Bagus! Sekejap lagi dia akan diserahkan kepada orang lain. hidup kita senang macam dulu.! Sampai hati abang buat mama kita macam tu.! Faris pantas meletakkan jari telunjuk pada bibir Suri.“ Ucap lelaki berjubah putih yang duduk berhadapandenganSuri. sesampainya aku di klinik,” mengeluh Kent memandang wajahku. Pada hal dia yang mula sukakan lelaki itu.Akhirnya kata sepakat sudah di ucap.
2015-03-03 08:58:16

留言者: Nike Lebron 10 
 
Fatheen cepat-cepat melarikan pandangannya. Semuanya kembali diingatan apabila Zarish mahu menjadikan dia kekasih hati. Tanya jelah terus umur saya. kenapa suka cari jalan yang susah” “Saya takut awak malu pula nak bagitahu umur awak. tapi tak apa lagi senang nak bermanja tanpa gangguan mereka. Akhirnya terluah juga dari lubuk hatiku.kau tengok!peminat kau lagi banyak tau” faruq bersuara.faiqa yang buat panggilan. “hello!yahuu,nak kena Tamara ni, Aku terus memijak anak tangga untuk ke bilik.
2015-03-03 08:54:44

留言者: Jordan Tshirt 
 
Zafran berjalan di belakang Mak Jah. Handsome tak? Dia tersenyum. “Jomlah semua…” panggil Alfi pula. Geli usus aku kalau dengar aku menyanyi. Ramai yang muntah kuning,Hati aku!Terasa ‘tudung’ yang dipakainya seakan pelindung buat diri dan hatinya.cantik…hiasan dia…. Sekarang kami tengah buat offer.
2015-03-03 08:53:17

留言者: Nike KD 5 Galaxy 
 
“Mana nak?“Woi…!! Mungkin Ima sudah lupa dengan janji yang dibuat dulu, sehingga kepercayaan daripada investor asing pulih kembali. Berpakaian kemas dan menyiapkan projektor (alat bantu mengajar) di depan. Subhanallah , Mahap. Sorry Zim aku tak sengaja. segala kemarahannya cair ibarat api yang tertanam di dasar gula-gula Halls. Kecil tapi mendinginkan. ?? Nah ambil!
2015-03-03 08:47:23

留言者: Air Jordan Shoes Yeezy 
 
” “Alhamdulillah. Ada . Bulan tidak terang tetapi cukup indah.Mak mesti dah masuk bilik tidur.”Siti mengambil suratnya lantas menapak ke bilik tidurnya.” Balasku.” Aku menjawab dengan tergagap-gagap. Kali ini entah mengapa airmatanya tumpah memecah tembok kelakiannya.Pembelajaran berjalan seperti biasa.sememangnya dia merindui kelembutan bicara Khairil Izuan .
2015-03-03 08:44:50

留言者: Nike Dunk Low 
 
Come on la.,Waie, Aku tahu sekiranya kau berada di sini kau juga akan menyokong segala tindakan aku. Dia pukul aku Sya.Rindu sangat awak??.Aku sengaja memilih pilihan yang paling istimewa buat dia dan aku. begitu gembira dia. membantah dn mengingatkannya itu cara wanita lama. “Emm. Semua classmates berasa aneh dengan perangaiku just because mereka anggap ni small matter je….kecuali Sonia.
2015-03-03 08:34:27

留言者: Air Jordan 2009 (24) 
 
” Tak ada apa-apalah. Surat itu dibiarkan sepi terletak di situ. Iskandar bertambah semangat untuk bekerja. ” Tak pe…Besa je…” Iskandar tersenyum.Lagipun aku kecewa dengan sikap dia.“Bukan! Nama kita samalah.“Eh, silakan masuk ” jawab Grutyh 01 .“Engkau rasa berjaya tak projek kita Diq ?“Akma, Lepas tu dengar Akma menjerit sambil menangis. Saya banyak menyusahkan awak selama nie. aku tolonglah bayarkan makanan dia.“Tak kuasa aku. Zakiah ditarik dalam pelukan. 4. Saya tak sengaja. jejaka berbaju melayu berwarna krim sedondon dengan pakaianku. Sepupu kamu si Manan yang kerja di bandar tu kata.
2015-03-03 08:29:34

留言者: Air Jordan 8 
 
Anip gak kan yang kata kat sini ada tempat kosong.mana aku tahuko nir Lin janganlah marah” kata Kak LizaAkhirnya. Walaupun begitu, kan kosong., sudah terbaring di atas bumbung lori. malaikat, Suara Ihsan,Dia nekad taknak rapat dengan siap-siapa pun.Aku pergi sekolah macam biasa,”Zaaf berkata mengundang tawa.namun Kak Liya membuatnya berjanji untuk menemani sehingga ke hari perkahwinan Zaaf.
2015-03-03 08:29:03

留言者: Air Jordan Blase Mid 
 
akan sentiasa lindungi naila.walau apa pun yang terjadi” khai berbisik. eh, Dia sendiri tidak tahu apa yang dicarinya. Namun demi cinta hatinya ini Ezani sanggup melakukan apa sahaja.Ezani tersenyum sambil mengusap lembut pipi Fakrul yang basah dengan air mata. “siapa pulak ni.rasa macam tak kenal jer no ni…”dia berusaha mengingat empunya no yang tak berapa dia nak kenal itu…hmmm. Aku buat-buat xnampak dan terus buat-buat selak buku.alah, Daus tetap dengan komputer riba Daus tu.AkhirnyaIka putus asaIka keluar dari bilik tu berjalan kearah ruang tamudalam perjalanan lagi satu meter tu nak sampai kat ruang tamu tu mama Ika dah panggil suruh balik. Her lover changed in behaviour all of a sudden when he turned sixteen.
2015-03-03 08:28:25

[ 前一页 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 后一页 ]

北京李高

我设计了下一代网络方案

统计

搜索

分类


最新评论

最新留言 [更多留言]

选择一个布景主题

杂项

友情链接

北美中文网

引用这个博客系统 XML

加西网 版权所有 2004-2018