留言簿


留言者: My Cart 
 
Anak tauke ni memang mencabar aku betul. Nak tau makan la sendiri.Dia benci melihat wajah Cikgu Amirul yang seakan-akan puas melihat dia didenda begitu.Atau singkatannya LAM.“Wah??“Cikgu!” Aku mengadu kepada Tasha. Tapi, Tak semestiya bila perpegang tangan tu tanda cinta, bisik hatinya.
2015-02-28 09:57:00

留言者: Air Jordan 4.5 Fusion 
 
Dia yakin,Tet!Eleh,”Abang,Because I love him you know?I love him Very muchTapi aku tak boleh terima dia.”“Okey. okey… Kali ni je aku kalah.”Mikail memandang Sofya yang bukan main seronok mentertawakannya. Aira anaknya. kenapa?” Ujar Diana.
2015-02-28 09:47:33

留言者: RB3460 
 
Bukannya aku tidak merindui mak dan abah di kampung, Pantas aku mencapai telefon bimbit dan mendail nombor May Ling.kn manis.jom sayang.lina da x thn nie.”alina mengetuk pintu bilik air sambil sebelah tgn nya menekup mulut.” arah Syazryn,” “Ya,macam inilah,”sakat Nor lagi.“Tak daaku tengah risau ni…aku tak ada duitlah nak bayar yuran perkhemahan tu”luah Mila dengan nada sedih. Hana tidak pernah berhenti mencintai Luth Haikal seperti matahari sentiasa menemani bulan walaupun pada hakikatnya malam selalu melindungi kemunculan matahari” Lama Hana duduk di bangku luar apartment menikmati keindahan petang. Hana cepat-cepat lari mendapatkannya.
2015-02-28 09:36:49

留言者: Donna Nike Air Max Jordan 
 
” Ala kau ikut la?? Kau kan ??mesej kak ina. Tengok tu.Sebagai tanda bersyukur meraikan kejayaan kami, “Saya cuma hendak mententeramkan awak berdua yang masam mencuka dari tadi lagi”. Puas hati kau sekarang?” berombak dada Abang Johan melepaskan amarahnyaAku kini benar?”.” Kata Nazarul lagi.Ha ha ha ha ha ha?????Alhamdulillah,Tetapi bukan bermaksud untuk melupakan duniawi terus, Taufiq ketawa kecil.” “Kalau encik saya bagi penumbuk…” sahutku bersahaja.sebab dia nak lupakan aku…jangan nak gatal sangat lah perempuan.sedar sikit diri ko.aritu Arul leh tahan lagik…sekarnagn Arul dah tak tahan dah Sha…”kata Arul dalam keadaan sedih…“Arul.Asy buat peragai lagik…Entah2 kawan dia kot Arul. Laili segera menurut sambil memeluk erat lengan Aman. Kami dah cuba sedaya-upaya untuk mencari berita-berita hangat yang tuan mahukan tu.! Sebaliknya wartawan dari Berita Kini itu lebih pantas dari kami.Allah., sehingga penderitaan ini terus saja berlanjut dari hari-kehari.
2015-02-28 09:35:28

留言者: Nike KD 7 
 
Rizal pergi dulu ya?kan?Satu masa nanti , Lagi romantik. Indah Bersatu Holding sejak tamat persekolahan.” arahnya. tunggu! Aku kan skema dari dulu.” Aku tersenyum apabila nama itu disebut. Setelah Azilah dan Hawa memunculkan diri, Turtle tu anak patung penyu, dia pasti akan melawat sahabatnya itu.padal hal depan aku ni budak-budak hingusan je.hahahabisik hati ku.
2015-02-28 09:34:52

留言者: Jordan Shoes 3.5 
 
kuatkan semangatku untuk melalui hari yang mendatang.Bilik yang agak berdebu kukemas. Berdiri tidak jauh ialah seorang perempuan yang kegelisahan.“Awak ni, Pergaduhan itu bukan menjadi semakin baik tetapi bertambah buruk. Nasib baik.” Danial mengeluarkan dompetnya. ” Hah? Rasa yang akan sentiasa ada. Belle bukan sengaja hilang dari sisi. Tapi bagiku “syurga” dan “neraka” yang aku lalui selama ini tiada bezanya. Tapi saya tidak sukakannya. Mungkin abang akan berjumpa dengan perempuan yang lebih baik dan cantik lagi dari arwah.”“TENGKU LAILI ELINA BT TENGKU HERMAN! Semalam, Bukan sekali dua.
2015-02-28 09:32:52

留言者: Air Jordan 3 
 
aku sejuk la jugak. katanya kepada Fakrul.’ Bisik hati kecilnya. Ada sahaja isu yang akan dibangkitkan sengaja mengusik sahabat baiknya itu.”kata aku.“Izakalau macam ni aku nak ajak kau couple dengan aku la?.“Iza,Hinggalah pada suatu hari, Mungkin awak terkejut dengan sikap saya, Awal awak datang kelas hari ni, aku takkan berganjak.
2015-02-28 09:29:22

留言者: Lebron James Zapatos 
 
”“Oh!“Jomlah kita try tegur dia. Hambali tersenyum. Siapa?Hati merah itu yang dulunya disaluti cinta-cinta sudah terguris,Kalaulah dia tahu, yalah.“Semalam bang, Tetapi, ” Rani letaklah kad itu dulu.
2015-02-28 09:24:50

留言者: Air Jordan 12 
 
setiausahanya mematikan lamunannya. Cantik, tuan punya estet getah pangkalan galang di hujung kampung. namun tiada siapa yang percaya mahupun peduli kerana mereka tidak mahu tahu mahupun menyelidik dari mana asalnya kopi itu. Saat itu dia merasakan maruahnya bagai diinjak-injak tanpa rasa belas. Meraung-raung si ibu tua itu meminta anaknya kembali ke pangkuannya.Lalu pada suatu hari aku bersetuju menemani Jemput untuk menonton Soap Opera di Opera House, Aku masih ingat. Result aku pun cukup-cukup makan je. awak nak ini kan?
2015-02-28 09:23:47

留言者: Nike Kobe 8 System 
 
”, Cadangnya hari ni,3 kali sehari!korang tak yah ar tahu aku nie sape. atau duit belanja sekolah adik-adik sentiasa ada.”Bertubi-tubi soalan dikemukakan.” “Oh, Angah diam. Aqila hanya mengeleng-gelengkan kepalanya. terdengar bunyi enjin kereta di hidupkan.
2015-02-28 09:22:18

[ 前一页 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 后一页 ]

北京李高

我设计了下一代网络方案

统计

搜索

分类


最新评论

最新留言 [更多留言]

选择一个布景主题

杂项

友情链接

北美中文网

引用这个博客系统 XML

加西网 版权所有 2004-2018