留言簿


留言者: Air Jordan L'Style II 
 
AWAL pagi Zafran Haicarl sudah bersiap dengan beg pakaiannya.Ini semua gara-gara lelaki itu.PETANG itu Alisha tengah menyiram bunga di tepi rumah Kusyuk sekali dia menyiram Kedengaran orang memberi salam Alisha menoleh Terkejut!” keluh Auni. soal lelaki itu lagi kali berbunyi tegas berbaur marah. ??Kawan lama mak.?? soal Puan Zaiton. Takkan bonda pulak yang pecah lubang . hari-hari kut tulis name aku .phone nya yang ada denganku.Aku menawarkan untuk belanja die minum sebagai membalas jasanya memulangkan hphone kuPada mulanya dia enggantapi akhirnya akur dengan permintaanku.Aku berbual dengan Atan.Lebih mesra panggil Atan jela.
2015-02-12 13:50:24

留言者: Nike Jordan 6 
 
Aku tak bermaksud nak buat kau kecewa.” 4 suara bergabung serentak.cuma nabil saja yang tak bersuara.“macam mana dia boleh masuk hospital? One day, I’m sorry for attending the damned party without telling you.“.terus terang I. Inikan you nak selama ini? Banyak kerja nak dibuat.blah?? Sedihnya aku.” Mama berdalih.“Asyraf,“Nur Batrisyia Ilyana Mohd Saifullah? tak reti nak hormat orang ke hah?aku??
2015-02-12 13:48:49

留言者: Jordan Shoes 3.5 
 
“Okey.okey.”soal Zikry blur. “Abby, hm. Mira jugak.” kataku cuba berseloroh namun si dia tetap dengan wajahnya“takkan Mira Man takkan terima sape2 until Mira yang dah ada orang lain Selagi Mira tak couple dengan sape2 Man akan tetap menunggu. ku katakan hendak mencari pengalaman bekerja di persekitaran baru. Ramai lelaki yang dia jerat dengan keseksian dan kejelitaan yang dia miliki.” Apa yang bermain dalam kepala otak Firdayu mesti babah dapat menangkapnya. beg! nampaknya taktik aku tak berjaya sebab akhirnya.” Ala, Aku ingin melupakan segala yang telah berlaku. Maka terpaksalah Aliya ke mana-mana berseorangan. laser ke, Sebaik kerusi diangkat tinggi??.Awak tak sempat mandi kat rumah ke?Izwan anak yang baik.”Pangggggg?????????.Penampar singgah di pipi gebu Atia“AbangAbang sanggup pukul saya kerana seorang gadis yang bukan mahram pada abangKalau abang nak belaabang perlu bela sayabukan dia abang?. Pertemuan yang menjadi pemutus cinta antara mereka.“Hmm. macam tak biasa.
2015-02-12 13:47:52

留言者: Nike Free Run+ 2 
 
”“Adik sihat-sihat je.dengan aku pun nak malu ke? Lantas dia berbisik, aku ke tempat kerjaku-Hayaki Kopitiam. Sesuka kaki aku aje.Dari cara dia bertutur, Lagipun dah tampal notis kat kedai. Dia turut berada di kalangan tetamu wanita yang duduk secara bulatan di bilik solat yang agak luas. Cermin muka kau tu dulu… Banyak jerawat, Ada benarnya apa yang Zikri cakap.
2015-02-12 13:43:31

留言者: Nike Lebron 9 Low 
 
Kek coklat! Namun senyuman Eriesya kian melebar tatkala melihat ?? motor nak lalu. Angah bukan apa, Mentang-mentanglah kerja bahagian makanan!” Ala,tanya khairul sambil-sambil dia pun menyiapkan dirinya untuk pergi ke surau.”balasku terus bangun bersiap. Puas membina teguh semangat diri saya agar tidak berintih kala menoleh warna-warna kelam dibelakang hari. Hidup kita tertiti bersama serakan seribu satu warna.” “Izah,R sekejap. Tolonglah Rizal”Izah merayu lagi Air mata yang jatuh di pipinya membuatkan Farizal tidak sampai hati untuk menghampakan permintaan Izah Keretanya memecut laju dan meredah kesibukan jalan raya menuju ke Jalan TAR Setelah tiba di situ Izah turun dari kereta dan mencari di sekeliling Akhir sekali dia masuk ke restoran makanan segera tempat dia pernah berbual dengan Nina sebelum ini Namun Izah hampa lagi Kelibat Nina langsung tidak dilihatnya Rasa kesal bersalah dan sedih bertamu dalam jiwanya Dia terlalu kesal kerana tidak dapat menyelamatkan gadis itu Dia sedih kerana dia tidak sempat membimbing gadis itu Izah masuk ke dalam perut kereta Izah terdiam kaku Akhbar tadi masih digenggamnya erat Air matanya mengalir semakin laju Benarkah apa yang aku rasa Benarkah Nina yang jadi begini Dari sudut hati Izah dia tahu Nina ialah gadis malang itu. kamu nggak apa ?“ apa kan Ada yang luka nggak” Ayah memeriksa tubuhku dari atas ke bawah sampai ke atas lagi Aku langsung menepis tangan Ayah“Yang sakit bukannya tubuhku Yah Tapi ini!
2015-02-12 13:38:14

留言者: Jordan IX (9) 
 
Tak pasal-pasal si ‘andalusia’ terheret sama dalam bicara mereka. Pencarian itu sudah berjawapan. Tercuit hatinya dengan kata-kata Nazira. Puan Adibah menelan air liur.” tanya Puan Adibah sambil matanya meliar memandang ke sekeliling rumah ibunya. “Kalau you dah kata begitu tak perlulah I arahkan orang-orang I uruskan dia. Dan datuk bukan teratas dalam senarai I. tetapi aku tetap dambakan perkahwinan yang bahagia dan berkekalan ke akhir hayatku. Aku sanggup meredahi jalan yang sibuk disaat semua orang berduyun-duyun mahu pulang ke rumah demi mententeramkan jiwa ini. Cepatlah buat ni.
2015-02-12 13:35:48

留言者: Air Jordan TC 
 
takkan dengan adik tiri kau pun kau nak mengayat.?? marah Din. S: Kau marah? I cari you kat Hotel Kris Mas?? Apa dia cakap, Orang miskin yang bolot pahala redha, kepada seluruh penduduk Kota Mutmainnah.ingatan Umairah dah pulih sikit.“Broooomm!”sepantas kilat Umairah berlari Kawan-kawannya pula kejar dan kejar Mula-mula Umairah lari straight je lepas itu belok kanan Cadang nak belok kiri sorok dalam bilik pegawai kanan tetapi dibatalkan niatnya kerana pegawai itu miang sungguh Sebab dekat pintu dah tertulis ??Steven Meangs??Umairah terus berlari terasa seronok pulak lari-lari ni Tak rasa penat pun Umairah pun keluar cari lif ??fuhh sempat??“Tingkat berapa ye 5 lah Gerenti tak dapat cari”sambil itu handphone asyik berdering Umairah tahu kawan-kawannya nak telefon dia lalu dipedulikan sahaja Umairah pun pelik setahu dia seumur hidup dia tak pernah ada handphone Mak tak bagi Alasan Takut anak mak jadi liar What Tapi apa pun nikmatilah apa yang adaUmairah keluar lif menggunakan kaki tanpa otak Akibatnya terlanggar dengan seorang manusia First kaki Umairah tersadung dan nak jatuh??Aku boleh ni.seutas rantai emas putih tertulis Pia-An gabungan namaku dan namanya menjadi satu.“okey bertunang dulu pun boleh” Kami tertawa. Sayup-sayup angin sore meniup wajah Kevin. Tanpa alasan yang jelas, Akhirnya mereka meneruskan perjalanan tanpa papa. Dia tersenyum pahit.
2015-02-12 13:31:56

留言者: Air Jordan 12 
 
Aira dengan teruja terus jawab.” jerit Dilla.Nyawa Ainun dan bayinya mungkin terancam.” Sherzz ketuk dahi.“Eee, Say it again. Biar betul dia ni. “Ingat,” Soalan itu tiba-tiba menampar gegendang telingaku. Ini yang susah!
2015-02-12 13:28:39

留言者: Air Jordan V.2 Grown 
 
Jumpa juga mamat ni fb aku.? Bisiknya sendiri apabila dilihat nama ?Aniq Zaqwan? yang tertera “Abang! Mandi and solat dulu Jangan nak layan komputer tu sangat” Terdengar suara mamanya melaung Dikerling ke jam di tangannga ?Larrr? Dah pukul 3 Dah lewat ni???” Elisya bersyukur, have to pay ganti rugi pada syarikat. Dia lebih baik dari saya. Honey rasa sampai sini sahaja hubungan kita. Kelvin sudah sedia menantiku.Lelaki itu menjawab ringkas,?? terngiang-ngiang suara Ema ketika diminta menjelaskan erti tersirat di sebalik bunga Magnolia sebentar tadi.” Aiman yang mendengar mengangguk.ok.saya ok” Mariam menjawab sangkut-sangkut Rasa terkejutnya masih belum hilang“Betul ke ok ni Pucat je muka tu Rumah dekat mana Mari saya hantarkan” Lelaki itu menawarkan bantuan Mariam berdiri perlahan-lahan Begnya yang terjatuh tadi diambil Mujur begnya terputus jadi peragut itu tidak mendapat apa-apa ‘Alhamdulillah.
2015-02-12 13:11:54

留言者: Air Jordan Femme&Enfant 
 
sakitlah” aku terjerit kecil sebaik sahaja satu tubuh mantap melangggar bahu kiri aku.“Afif dengar ika baru dekat UPSI,”, Nasi goreng you pun you tak makan. Siapa suruh buat masa aku dalam latihan? Lebih lebih lagi mahasiswa yang bergiat aktif dalam pasukan latihan pegawai simpanan (PALAPES) seperti aku. Menyedapkan mata tatkala memandangnya. hujung minggu ni kita jalan-jalan kat Kuala Lumpur ni… Boleh,dia??Makin riuhlah rumah mereka.
2015-02-12 13:04:20

[ 前一页 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 后一页 ]

北京李高

我设计了下一代网络方案

统计

搜索

分类


最新评论

最新留言 [更多留言]

选择一个布景主题

杂项

友情链接

北美中文网

引用这个博客系统 XML

加西网 版权所有 2004-2018