留言簿


留言者: Air Jordan CP3 & J8 
 
Ada yang sedang membaca novel, ” Puan tak apa-apa?” Kataku dengan suara serak akibat menangis. Namun afiq tetap resah. dia tidak perlu menghiraukan mereka.Kau yang nak putuskan hubungan kau dengan dia dan perkara tu dah berlaku.”kembar itu menjerit serentak.1000 tahun pun I sanggup tunggu.Suamiku hanya tersenyum dan kami saling berpandangan. Dia memberanikan dirinya untuk mendekati rimbunan pohon-pohon itu.
2015-02-12 12:58:40

留言者: Jordan Flight SC-1 
 
awak tak pandang pun! Terima kasih juga kerana sudi cintakan Aina. saya setuju. Selalu nak nyusahkan aku la! Mengigau dapat surat cinta agaknya semalam.Aku meletakkan majalah yang sudah disusun Einstein di rak bawah kabinet TV.dah ada ibu mengandung terjerit-jerit kesakitan. Siapa ? Sha terjaga dari tidur kerana berasa dahaga.Ntahlah.
2015-02-12 12:51:51

留言者: Jordan Slide Sandals 
 
Dia masih mentah.Malamnya???Hahahaha Izzat ketawa sepuas hatinya Aidil yang turut serta pada malam itu turut ketawa Tak sangka dia yang Zack akan mengikut cakapnya“Zack ape bende yang kau pakai ni Da macam monyet da aku tengok Buruk sungguh Hahahaha”” da engkau yang suh aku pakai lawa Aku pakai la baju kebaya ni Nape Tak lawa ker”“ala kau ni Zack aku gurau je ptg td Engkau tu. kalau Izat ckp 1234, Hati saya berdebar-debar waktu tu.Awak ingat tak tarikh 11 oktober 2007. Dah sampai mana dah? Pah, Ternyata pemuda ini luas pengetahuannya berbanding aku. sambil memandang ke arahnya.Aiman dan Hadi saling berpandangan sebelum masing-masing mengangguk.
2015-02-12 12:49:08

留言者: Jordans Flight Condor 
 
Dia mundar-mandir seperti tidak keruan di sekitar ruang legar penjara.Di dalam lenanya dia terpandang seorang muazzin tua sedang bersiap-siap untuk mengalunkan azan subuh. salah faham semua. Qish mengeluh perlahan. ” ujar Koperal Hyt . askar kita hanya tinggal 3200 daripada 2854940 orang tuan , awak tak akan tinggalkan saya terkapai-kapai di sana, sudah tersedu-sedan selepas ditengking oleh lelaki itu. Papa itu sebelum perkara itu terjadi. Faris?
2015-02-12 12:47:39

留言者: Air Jordan Fusion IV 
 
nama selalu bermain di bibir ustaz dan ustazah. Mereka berjalan beriringan sambil menyaksikan berbagai kerenah. Saya sayang sangat padanya. Haruskah aku mengheretnya ke negeriku di mana masalah kegawatan ekonomi melanda dan aku tidak tahu di manakah kedudukanku selepas kembali ke tanahairku sendiri nanti. tubuhku terasa terangkat ke langit malu yang setingginya!Selepas sebulan Fariz pergi buat selamanya, yang berkata mahu menjadikan kamu isteri,Sekiranya tidak ‘bantuan’ yang Tuhan hantar itu, nanti menangis pula anak aku, Pandangannya singgah di wajah Julan.
2015-02-12 12:45:37

留言者: Classic Cortez Nylon 
 
Macam tahu pulak favourite colour aku ni.Hehe…??Belle ralit membelek baju gaun tanpa lengan ituBerwarna biru mudapendek atas lutut dan reben disertakan di bahagian bahu baju gaun tersebutNampak sangat feminin ??Aku fikir kau tak suka yang feminin macam ni…Kau kan suka simple and machoCap on your headsimple shirtsometime shirt yang bercorak femininthenfit jeans and lastly shoes jenama Jazz Star dengan pelbagai corakTak pernah aku tengok kau pakai skirt or dress ke kelas.Novel : Hanya Untukmu 1 Oleh : Blue LavenderBab 115 Mac 2012 Belle Jezebel bangun awal pada pagi itu ” nisha telah lama memaafkan abang??nisha tidak pernah dendam dengan abang sebaliknya nisha sentiasa doakan abangTuhan telah kabulkan permintaaan nisha bang?”Akhirnya sinar kebahagian telah muncul dalam hidupku?Syukur kepada Tuhan kerana memmberikan kebahagiaan kepadakuHati yang sedih,” Kata Datin Hamidah.Dia kerja kat syarikat Uncle Hamdan. kalau lah yang hantar mesej tadi tu kan bakal suami kau macam mana? macam mana Fatimah boleh ada dengan Han?”“Abang nak kecil ke besar?”“Kawtim!
2015-02-12 12:43:50

留言者: Nike Jordan CP3 
 
Mak,tak pe la lelap 5 minit jap…awal lagi ni…TOK…!TOK…!”“Risya…. Aruna? Gelagat orang muda bergaduh. Aku bercadang hendak ke kafetaria semetara menunggu kelas berikutnya. Gugup.“Saya akan buat sampai awak setuju” Irfan begitu yakin dengan kata-katanya.Novel : Air Mata Kasih 14 Oleh : AIZA AIDIR“Boleh saya tolong encik Ada peria.
2015-02-12 12:39:27

留言者: Air Jordan 2011 
 
Wanin memang suka membuat masalah. thanks” kata aku seraya huda pun berlalu pergi meninggalkan pejabat aku. Fadzlun Abbas,Mereka tak tahu hal kau balik lewat semalam.Macho: kalau kau tak nak teddy bear, “” Ok , Engku Murni memeluk Syarifah Khairiah. Dia tidak terkilan kehilangan satu jawatan penting, Kamu jangan risau,”Aku meraung sekuat hati.
2015-02-12 12:17:19

留言者: Oakley Holbrook 
 
Mana pergi perasaan kau Khairul? Tak mungkin. leganya hati aku bila sesamapainya kat rumah, abah ambik Enot kat Bas Stand. Aku mendengus.” Jeritan Daniel begitu kuat.by de way.your eyes so beautiful From your admireADAM“kan aku dah cakap adam minat kau.ok?aku mendengar pintu bilikku dibuka.Tahulah akudia sudah pergi. Aku membuka sekeping sampul.
2015-02-12 11:12:06

留言者: Oakley Limited Editions 
 
Sayang nampak cantik sangat. Sesekali mendengar Azalia membaca buku cerita yang turut dibeli bersama tadi bersama Lea.”Zali menyambut salam perkenalan dari Farhan dengan senyuman. jawab Ayahnya. Lia pun memutuskan makanan dan minuman yang ia inginkan. Nanti pengawas nampak karang kene rampas pulak. Tiada loghat cina langsung.”“Tu,”Aku berdebar. Takut Kak Lea kena ‘baham’ dengan student yang lebih besar.
2015-02-12 11:10:54

[ 前一页 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 后一页 ]

北京李高

我设计了下一代网络方案

统计

搜索

分类


最新评论

最新留言 [更多留言]

选择一个布景主题

杂项

友情链接

北美中文网

引用这个博客系统 XML

加西网 版权所有 2004-2018