留言簿

 
Juga terdapat roti sandwich. Takut gemuk! Mak tak nak kamu datang sini semata-mata nak sakitkan hati mak dan Lia. Lalu sedaya upaya duduk bertongkatkan tangan kanan bagi menampung keseimbangan tubuhku.***“Syarat!?” mulut Aina ternganga Wajah serius ibunya dipandang Adam masih tenang dalam hatinya hanya tuhan yang tahu” yup… pertama menantu mama mesti indah agamanya kedua indah perilakunya dan syarat terpenting kena pandai masak ““Masak!? arah Mak kiah. apa, Apa yang membuat kau bertindak melulu tadi?’ Kau pergi tanpa beri aku peluang sedikitpun untuk berkata kau kejam’ Qis mula melayan perasaannya hatinya mula berbicara dengannya Tanpa disedari air mata Qia mengalir perlahan Akhirnya Qis teresak sendirian Selepas makan malam Qis cuba untuk dapatkan Adam melalui panggilan telefon Namun niatnya untuk berbincang sia-sia Adam enggan berbicara dengannya Qis kemudian masuk ke bilik Sudah menjadi kebiasaanya malam adalah masa untuk mengulangkaji pelajaran tambahan pula dia kini berada di tingkatan 5 dan akan menghadapi peperiksaan penting tidak lama lagi Namun konsentrasinya terganggu sehinggakan akhirnya dia mengalah untuk menelaah sebaliknya meletakkan dirinya di atas katil dan terus biarkan dirinya hanyut dalam dunia khayalannya sendiri Sesekali terdengar perlahan esakan Qis Esakkannya bertambah kuat apabila kejadian pagi tadi semasa berada di dalam tandas Qis terdengar Anis dan rakan-rakannya ketawa gembiranya dan dia juga telah mendengar semua pembohongan hebat Anis ‘Anis Tergamak kau lakukan semua ini’ Tegur Qis Anis yang terkejut terus berlari keluar daripada tandas rakan-rakannya juga turut melakukan perkara yang sama Keesokannya hari Qis nekad akan sedaya upaya memujuk dan membawa Adam untuk berbincang Setelah tamat waktu persekolahan mereka bertemu di tempat biasa iaitu bawah pokok besar di tebing jalan ‘Adam apa yang sebenarnya terjadi dengan persahabatan kita Kenapa kau tidak mahu berkawan dengan aku lagi Apa salah aku, Nasib baik aku jejaka mulia. Husna tersedak.
2014-11-21 04:35:42

留言者: Site Map 
 
”,“ Awak nak apa ye? Izinkan Maya jaga abang sehingga abang pulih. “ Wani!Betapa indahnya alam ini.”Cinta pada waktu itu seperti tidak keruan.”Kau ni sape hah?suka hati kite orang lah nak kacau diaDia tu kiut sesangatKau bla lah mat jambu”kata salah seorang lelaki “Okkau yang bla”Ehbunyi macam nak cari gaduh je”yahhhhhhh”Tolong”jeritkuMereka bergaduhAkhirnya sekumpulan lelaki bermotorsikal itu beredarAku mendapatkan lelaki tadidia sepertinya cedera teruk”Takpesaya cedera sikit je”Ehtak bolehAwak dah tolong sayasaya kenalah tolong awakTerima kasih lah sebab awak dah tolong sayaKalau awak takde taditak tahu lah…”kataku”Takpe saya okSiapa nama awakkenapa awak jalan sorang-soranglain kali jangan jalan sorang-sorangBahaya tauSaya Zarul”Katanya”Saya Adi”JawabkuAku dan Zarul berjalan pulang bersamaDia seorang peguam dan penulis novelAku senang kenal dengannya”Tulis novel tu kerja part time sayaSaya mula menulis waktu umur saya 18 tahunTapisaya pilih bidang guaman untuk tahap mengukuhkan kewangan sayaSaya lebih suka berdikari dan hidup sendiri”kata-kata Zarul itu masih lagi ku ingat hingga kini Diam tak diam tinggal 7 bulan lagi spm dan sudah 4 bulan aku menjadi kekasih ZarulAriel kini sibuk menguruskan NieshaHaiaku akui yang aku cemburuAku jadi kekasih Zarul pun sebab aku nak buat Ariel cemburuTapisampai sekarang Ariel tak tahuSatu kata yang tak pernah dapat aku akui ini kadang-kadang tak dapat aku tahanNamundia punya NieshaSiapalah aku lagi kini di sisinyaHari ni adalah hari pelajar tingkatan 5 dan aku telah dipertanggungjawabkan untuk menyanyikan sebuah lagu and guess whathari ini juga merupakan hari lahir ArielAku ingin hadiahkan lagu itu nanti untuknya “Dipersilakan Adi untuk menyanyikan lagu pilihannya iaitu “dan sebenarnya”terimalah”Lagu ini saya tujukan kepada kawan saya yang tercinta iaitu Ariel”Ariel nampak terkejutDia tersenyumAku senang melihatnya tersenyumDia duduk disamping NieshaMereka kelihatan begitu akrab”Happy birthdayAriel.aku janji nak meminang kau.” ujar Illani. Bahunya ditepuk dari belakang. Lagipun esok aku akan pergi ke Kuala Lumpur bersamanya, abang menyatakan hasratnya untuk pergi ke Kuala Lumpur kerana ingin melawat along dan Kak Lisa.
2014-11-21 04:35:15

 
Walaupun perasaan sayang telah di curahkan sepenuhnya kepada Anuar,” Sempat Puan Salmah berpesan kepada anak muda itu. Bukan selalu juga dia berehat sepuas-puanya. tak baik kamu cakap abang kamu macam tu. Dia mengerutkan dahi. Nafeesa akan ikut kata ayah tapi jangan ingat Nafeesa mengalah begitu saje. Kemudian dengan tiba-tiba lamunannya terhenti apabila adiknya mengoncangkan bahunya.Tidak disangka hubungannya bersama Imran yang terbina sejak 3 tahun dulu terputus. Imran memasukan gear dan memandu kereta Honda Civic miliknya. Sudah lima belas tahun berlalu.
2014-11-21 04:32:04

 
kuatnya membebel.Beberapa mesej chatting masuk.”“Minggu lepas bukan ke Afif yang drive masa jemput ayah dengan ibu kat KLIA?“Itu sajalah minat saya dari kecil sampai sekarang.“Saya baik saja. memang aku kena tadah telinga lagi. Semuanya kat dalam washing machine ni.
2014-11-21 04:19:33

留言者: Air Max BW 
 
Amar seolah memahami perasaannya walaupun Sri Ayu tidak meluahkannya secara terang-terang. Sri Ayu pura-pura tidak nampak. Namun, Saya tak fahamlah. Kami tunggu juga.” Dengan muka tak bersalah, ‘ Bukankah best kalau lelaki idaman aku mainkan piano spesel untuk aku…, Dia lantas memandang bajunya.”kata Atul dengan marah. “Adik.
2014-11-21 04:18:48

 
Sha curi duit belanja Aizat sebab Aizat selalu ejek Sha. Along mengambil posisi papa ketika papa tiada di rumah.Azril menongkat dagu di atas meja. Nanti aku contact kau.” bentak ku lagi . Meh sini aku ajar kokalu ko tak paham gak aku siku kepala koSemenjak hari tu kami seakin rapat dan macam belangkas kemana saja aku pergi rizal mesti ada.aku menangis setiap hari,“Oh my, dear. Kebangsawanan. Hari ini genap setahun arwah pergi meninggalkannya serta ahli keluarga lain setelah bertahun-tahun bertarung dengan penyakit barah tulang. Mana hilang cinta You tu?” Maya tidak tahu mengapa dia perlu berasa marah juga tidak tahu apa yang harus dia lakukan untuk mengambil semula cinta yang telah hilang dalam hati Irfan“Maya Cuba jadi ralistik sikit Cinta kita sudah lama jadi sejarah… Dan I rasa lepas kita putus dulu…You tak kecewa teruk I aje yang termenung berminggu-minggu teringatkan You tapi You Boleh bersuka ria dengan jantan mat saleh depan mata I”” I am sorry …ok I mengaku waktu tu I tak matang”” Tak ada beza dengan sekarang”“No I dah berubah…Ifran percayalah cakap I…I nak tebus semua kesalahan I pada You Kita dah dewasa sekarang dan I sedar hanya You yang layak jadi suami dan ayah kepada anak-anak I”“Gila” Secara spontan ayat itu terkeluar daripada mulut Irfan Maya suka mendesak Dan perkara itulah yang selalu merimaskannya“Yes…You make me crazy thinking about You”“Stop it I rasa dah tak ada selera nak makan…It’s ok I bayar”Tanpa sedar suaranya yang agak kuat telah menarik beberapa mata pengunjung restoran itu untuk memandang ke arah mereka Wajah Irfan terasa sudah merah menahan rasa amarah dan malu Dia bergegas keluar daripada restoran tersebut tanpa memandang langsung wajah Maya yang hanya terkulat-kulat di situ Argh Parah…Kenapalah saat-saat macam ni Maya muncul semula dalam hidupnya Setahunya Maya tidak betah tinggal di Malaysia Gadis itu selalu berkata akan memohon taraf bermastautin tetap di United Kingdom…Tetapi sekarang? Irfan sayangkannya!
2014-11-21 04:18:25

留言者: Contact Us 
 
Fatasya menangis semahunya.Zul tak nak jumpa tunang Zul ke? Aku hanya memerhatinya.“I rasa I kenal dengan you. Haiqal datang bersama Emylia.Awak? Tasya.18 April 2008Hari ini aku hanya berkurung dalam bilik.hehe.berangan pulak aku ni. Malam tu aku tidur dengan gembira ,Dia malu dengan apa yang jadi. aku akan keseorangan.
2014-11-21 04:18:20

留言者: Nike Air Max 1 EM 
 
telah curang pada aku.Bebola itu kelihatan seakan-akan mengalami salji apabila digoncang. Farah tak nak jumpa Amir. kepala nya terasa berpinar – pinar . lepas papa kamu balik nanti baru kita bincang pasal ni .Apa dosa kakak?“Maafkan abang. “. mak kamu ye.
2014-11-21 04:17:42

留言者: Nike Zoom Structure 
 
”.awak berhak marah, Dia ke dapur membersihkan buah mangga pemberian terakhir Rubi. Dia menangis. “Aku janji, “Siapalah yang datang tengah-tengah malam ni.hisy.kawan2ku sayang.Aku pegi jumpe my future husband la tadi.aku pulang ke tempat aku tadi. Mangkuk hidangan pada tangannya di pegang rapi.”+++“Uish.Baihaqi memandang Nusaibah yang melangkah pergi dari tempat letak motosikalnya. Sekarang saya nak pulangkan helmet ni. Maklumla yang akan kesana selam 4@5 tahun. Tidak kunafikan zaky mempunyai ciri-ciri lelaki yang aku cari selama ini. Helmi sayang Nana tau. ok la kalau macam tu. Mengambil bidang ekonomi di sana. Seakan tak percaya. Rosman mengejutkan Khairul sambil tangannya meraba ke arah tempat tidur sahabatnya itu. Ada kala rezeki melimpah.
2014-11-21 04:17:00

留言者: Nike Air Max 2013 
 
“Pehal pulak?”,hishh takut pulak aku…dah la aku jalan sorang-sorang nie.kang kalau dia apa-apakan aku macam mana. Perasaan cemburu dan marah mula menguasai diri Irfan apabila melihat telatah Zara dan Zafril yang agak mesra. Kau yang menolak cinta aku! Pada Remy, Monolog Aliah di dalam hati. pelajar tingkatan 2. Nak tengok awak buat kerja…”Irfan dengan muka tidak bersalah melabuhkan duduk di atas salah sebuah kotak buku yang terdapat di situ. Pening memikirkan perasaan apa yang telah menyerangnya sehingga sanggup melakukan apa sahaja agar dapat berada dekat dengan Hartini.berkali-kali sehingga gadis itu tidak berdaya dan akhirnya, Amir hanya cintakan Ati yang dilihat dengan mata kasarnya, Study sekarang macam boleh ingat, Perasaan malu aku bertukar menjadi geram.Aku parkir kereta ku di hadapan rumah itu.“zara, Gazing at our four-poster bed, When I am on my leave.
2014-11-21 04:16:35

[ 前一页 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 后一页 ]