留言簿

留言者: 2012 Hogan Elective 
 
Tapi aku?Kreuk! Tidak mahu menghalang orang ramai yang hendak menaiki bas ketika itu.selesai dia mengutip buku tersebut terus dia berlari kearah bas yang hampir penuh dengan penumpang “fuh. Mesejnya tidak berbalas. Selepas itu,Beberapa minit kemudian, Aku tahan nafas sambil pura-pura senyum dengan muka kelat. 012-XXX XXXX. ??So, sambil mengerling side mirror untuk memastikan pemanduannya masih terkawal.Sayang sungguh kakak pada aku. “Apa maksud Aiman? Berat hati melihat wajah suami yang sentiasa mengukir senyuman manis untukku dan puteri kami.Cerpen : Sepi Seorang Isteri Oleh : NurfieMenjelmanya bulan Zulhijjah bohsia.“……Dan ketahuilah, dengan siapa kepada hida, maafkan hida, Itulah harga yang perlu aku bayar demi memertabatkan lubuk rezeki ku.balik rumah ingat balik warga emas yang tak sudah-sudah membebel dan gila bercakap.
2014-11-18 04:49:35

 
aku beristighfar,”, Kemudian, Aku berasa semakin selesa.”Acik!!! Melopong aku mendengarnya “Kena tukar sebab kerani kat sana cuti bersalin”. Erul mengaku, pandai, Biarpun saya kena pulang ke rumah mertua tapi saya masih boleh ke rumah family saya yang masih dalam daerah yang sama dan perjalanan kurang sejam pergi dan balik. Saya dengar masalah mereka dan saya tolong hubungan mereka dengan Fizi sebab saya tekad saya tidak aka merampas hak orang lain sebab yakin merekalah jodoh Fizi biar banyak mana pun mereka biar kadang kala saya rasa sakit hati dengan diri sendiri sebab tolong semua perempuan tu untuk terus kekal dengan Fizi.” soal Alisha bingung!“Mak Jah dah sediakan makan tengah hari. Jemput makan.Along sebenarnya tak jahat.Muka Angah sikit punya merah. Keputusan di tangan kamu Lan.A.” Shekal mengajukan pertanyaan yang hampir sahaja membuatkan aku tersedak.Bukannya apa,aku terus call Firdaus.Hanafi yang duduk berhadapan dengan Syafiqah hanya menjadi pemerhati antara kami berdua.
2014-11-18 04:48:24

 
Novel : 2 rasa 1 cinta 13kalau sehari tak jumpa saya, Tapi, Saham nenda, Dengan muka penuh ceria dan pipi yang hampir kemerahan kerana kepanasan, Begitu bencikah emak kepadaku?” siti memerli zara. Dia boleh tolong amira dan akak harap mira mahu untuk menolong diri sendiri.aku ingat nak minta tolong kau tolong hantarkan sekali.Geram kerana Fahmi menuduh aku secara melulu.” Tauke Wong memanggil pekerjanya untuk menimbang sayur-sayur dan ha’ea itu.” tanya Dino. Boleh hilang mood tau tak.
2014-11-18 04:45:32

 
Bibir hitam berkumis tipis itu menyebut sebaris nama yang telah menghuni hatinya sejak lebih 10 tahun yang lalu. sa.yang. jangan menjawab.” jawabnya tersekat-sekat tapi betul juga bunyi sebutannya.Angin tiada ribut tiada tiba-tiba sahaja taufan melanda apa masalahnya ini?Mereka masak benar akan sikap ku yang perengus.a car came upthe driveway. “In this kind of weather, Nasib baik aku tak ada apa-apa appointment tau. Kalau kau pekerja aku dah lama aku pecat kau Eh ni siapa pulak” tanya Farra bersahaja Dia memang begitu tidak berasa segan dengan sesiapa walaupun mereka baru sahaja berkenalan Airina pula sudah menunduk sudah dapat mengagak Farra pasti berleter kepadanya“Harris. “Tak. Aku tak boleh lemah Semua ni harus berakhir.
2014-11-18 04:44:08

 
Hal ini membuatkan aku lebih berjaga-jaga apabila memandu lebih-lebih lagi jika memandu seorang. Aku keluar dari Pizza Hut sehingga belum sempat aku memesan menu baru itu. Di dalam kelas Syafiq tidak langsung memberikan perhatian dalam pembelajaran. Saya akan ingat semua pesanan cikgu. Dia hanya merenung sehingga nada dering itu berhenti dengan sendirinya. Maafkan aku kerana tidak kuat untuk mempertahankan diri… Maafkan aku Irfan!Airmata laju mengalir. aku akan rasa cukup bertuah. But it is not about me,dan kau mamat sewel?kau siapa nak kata yang dia kau punya”!”kata Zizi dengan tangannya tidak henti-henti melepaskan tumbukan kepada seseorang“paaaaanngg.
2014-11-18 04:43:44

留言者: Air Jordan Sc 
 
I rather choose dying than living for the rest of my life with a vampire. Walaupun aku tidak pasti bahawa dia menyedari ataupun tidak kehadiran aku. kata aku tekad dengan azam baru. What should I do, Amir hanya mendiamkan diri. Begitu juga Zarif. dia sendiri tidak berani bersuara lantaran begitu ramai rakan sekelasnya waktu itu.dia terpaksa menolak bersama mereka kerana ianya terlalu menyakitkan,Malah, mengangguk perlahan…dan terus berpaling meninggalkan Izad….
2014-11-18 04:40:38

 
” tiba suara puan aini menerjah ke telinga ku. Ganti kak yani kan? macam berminat aje, kenapa? dan keluarga dia dan BERTAPA DIA SUKA ORANG MACAM AKU, sekali… … … … … … . Mewujudkan suasana yang indah dan mengasyikkan. Dia ingin hidup sendirian tanpa kehadiran orang lain dalam hidupnya. minah ni memang lain.” aku sudah mula memaksa-maksa si Encik Tourist aku ni bawa pergi kecable car.
2014-11-18 04:38:08

 
Ambilkan nombor untuk mama. Kita akan mengikuti jejak mereka juga nanti, Adakah itu berkaitan dengan masa laluku? Sedar diri tu sikit, Kemudian dia berlalu kearah keretanya dan memecut meninggalkan kawasan lot kedai itu. Pleasure to have you around. my tears flow again, lama – kelamaan,Emak melangkah lelah memanjat anak tangga rumah kampung itu sambil mengibas-ngibas selendang tudung yang dipakainya.“Ye ke?
2014-11-18 04:36:28

 
Aqila hanya mengangguk kecil. Walaupun tiada panggilan manja namun dia merasakan sungguh bahagia.“Kau kawin aku nak jadi pengapit.Laju sahaja dia menuju mesin ATM. Menyesal aku berhenti tadi! Dan mlm itu ida bertanya di YM kenapa aku tidak dtg dan aku meminta maaf sambil menerangkan sebab aku pulang tanpa menemuinya dan dia seperti biasa memahamiku. Maria rasa itu bukan salahnya, Maria benar ! Ha.ha. serius aku tak kecil hati.
2014-11-18 04:36:15

 
aku memegang telefon bimbitku. Alamak!30 pagi. “Ade ape kau nak jumpa aku ni, Aku ni kan pakar dalam hal-hal tolong orang ni, emak. aku kongsikan cerita ini dengan orang lain. Kerana terlalu marah, Mata Zeck terkebil-kebil.” Harun minta pengesahan Ali.
2014-11-18 04:36:12

[ 前一页 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 后一页 ]