留言簿

留言者: Mens Nike Free Run 2 
 
hampir tamat pengajian. Mohd Azry Irfan. Sha,” aku menolak ajakan Budin dan berjalan menuju ke perhentian bas.“Ooo…”“Awak pulak nak kemana?awak nak bagi tahu kat saya yang awak nak terima untuk bercinta dengan Zafrul kan?” Perkataan pertama Zafrul di pertemuan mereka semasa riadah petang itu.” Mereka pun terus berbual sambil bertanyakan latar belakang masing-masing.Suapan demi suapan, Heh!
2014-11-14 04:59:42

 
Cikgu Anisah bertanya kepada aku ??aku tiba-tiba pengsan. honey? It’s her birthday!eh…nie profile sape?solat subuh. Kau dah sampai ke mana? “Kau ni banyak beranganlah,takkan marah staffnya kalau kerja mereka tiptop. Jeffrey mencelah.biaq ‘suami’ku yang drive.mesti aku tak leh lena malam ni sebab dada dia dah tersentuh aku punya tuuutt…eee Kok Jaq!!! “Sorry” Balas Udin sambil memegang bontot dia yang sakit akibat terhempas tadi Cian pulak aku tengoq dah la aku yang buat dia jatuh aku marah dia pulak Sambil membetulkan tudung biru yang ku pakai Udin sempat membisikkan sesuatu di telingaku yang membuatkan aku menjerit ” Kok Jaq!!!!!!!!!!! disaat penyakit adik masih boleh dirawat menggunakan khidmat pakar, Adik akur dan sampailah satu ketika adik bertemu dengan doktor dan doktor memberitahu adik bahawa adik tidak lagi punya harapan untuk sembuh dan diberi tempoh jangkaan hanya 3 minggu untuk hidup. Ketika aku mula memasuki tempat letak kereta plaza, Dua jam selepas itu, bersyukur tak tehingga kerana abah telah tiada . secara spontan menolak ajak kan dari mak cik nah . Tetapi dalam hati aku mengucapkan syukur tak terhingga kerana abah ku telah tiada. selepas ini hidup aku tidaklah di belengu tekanan psikologi yang telah abah curahkan**********************************Abah . Walaupun seerat manapun hubungan diorang,“Kenapa dengan umi dan abah?
2014-11-14 04:57:58

留言者: Hyperdunk 2014 Low 
 
Dia masih ingat yang Apis pernah cakap yang dia tidak suka perempuan seperti Lis.kelihatan tanah perkuburan kampungku. nak.” aku bertanya kehairanan.” Kami berdua beredar dari kelas setelah memastikan kipas ditutup. Aku dah cuba lupakan kau tapi tak boleh.awk tahu tak klu pompuan punya peha bertemu peha. Hanya jasad yang ada di sini. Aku lega dengan pengakuan emak. Maya Ellisa menjegil sahabatnya itu.
2014-11-14 04:56:08

留言者: Featured Products 
 
”,Dai Zi sudah masak menangkap setiap tindakan Yin Jing. tidak membals kasihmu. Ku doakan kau bahagia. dia juga ingin menghabiskan study nya dulu. bertambah ar ahli THE 5th GENERATIONS OF KAA.a ZulMohammad Abdullah Zaid a. Berbaloikah pengorbanan kamu kalau pelajaran kamu sendiri boleh terabai. Faizah menanti sehingga emak duduk betul-betul dihadapannya. Namun, tidak putus-putus dengan senyuman.
2014-11-14 04:53:09

留言者: Nike Blazer Leather 
 
abahnya sedang berusaha mencari duit bagi menampung persekolahan dia dan adiknya itu.“Patung Ultraman? Haikal berlari menuju ke arahku.”Aku sekadar mengangguk lemah, Kau patut main dengan Atan. Jemput. JemputTapi tak mengapa Aku gembira sangat sampai aku telah secara tidak sedar makan 3 doughnut Big Apples Chicken Sizzling Noodles blackpepper hot plates dan Yong Tau Fu Oh dan sebekas Tau foo fa di pasar malam Ampangan What a beautiful daySejak hari itu aku menjadi sangat baik lebih baik dan baik betul dengan JemputSuatu hari aku ternampak berita sukan dalam muka surat belakang paper tulis Fulham telah kalah teruk dengan Sunderland Aku confirm sangat mesti Jemput hari ini terlalu sedih Sebab dia memang fanatik habis dengan Fulham Semuanya mesti nak Fulham Kotak pensil Fulham bag sekolah Fulham handphone wallpaper FulhamAku tertekan Pasti Jemput sangat sedih Dan dia telah mesej awal pagi tadi ‘ aku benci Sunderland Dan penyokongnya’ Alamak Sudah Aku terlupa beritahu Jemput bahawa aku penyokong Liverpool drama NurKasih dan… SunderlandPetang itu aku membeli aiskrim jenama Coco-Coco untuk Jemput kononnya untuk bribe Jemput dan memberitahu Jemput hal sebenar“Lin thanks belikan aku Coco-Coco Aku dah agak okay sekarang Cuma aku terlalu kecewa Mungkin aku tak dapat dengar apa – apa yang berkaitan dengan Sunderland ”“Err Jemput Takdehal lah Demi kau 2 Coco-coco pun aku sanggup beli Erm kau jangan sedih Aku pun pasti Fulham akan bangun kembali”“Lin Bagusnya Kau fan Fulham Okay tak sia – sia aku kenal kau Yes Thanks Aku takkan sedih lagi ”Aku tidak jadi beritahu JemputSemuanya berjalan lancar sehinggalah suatu hari selepas bermain petanque aku rehat sebentar di tepi Aku meminta Jemput pass kan bag aku yang berada di sebelah dia Zip bag aku tidak tertutup kerana kelmarin Tipah tertarik laju – laju zip dan tercabut Sesuatu telah terjadi Jemput ternampak sesuatu“Lin ini apa”“Err Jemput. Dia tidak betah untuk terus meneruskan imbasan cerita itu. Tidak ada sesiapa lagi melainkan mereka berdua di situ. akhirnya aku lulus dalam ujian peringkat jalan raya itu. Aku bimbang jika kereta ini akan terus meluncur laju tanpa sempat aku mengawalnya.Biar betol Mummy! tiba-tiba je nak pergi bercuti nie? Ko tak tido ke Syed?” Relek la Tak payah nak pulun sangat boleh tak?” kata ibuKata-kata ibu sedikit sebanyak dapat menyejukkan perasaan adik ketika ini.Semua hasil karyanya menjadi tontonan dan buah mulut orang kampung. Di bangku sekolah,“Mati itu ujian bagi,” soalku. Sejak bila pulak dia perhati aku ya? Ya Allah, Pernah Aisyah Sofea meminta kek Carrot kesukaannya pada si ibu.
2014-11-14 04:43:42

 
Nurin tak pernah berdendam dengan abang. Nurin sayangkan abang Sejak mula kita kahwin hati Nurin dah jatuh sayang pada abang Tapi Nurin sedar taraf Nurin. “Ouh.Sememangnya I dah tukar no phone.kerana selama ini Syafiqah selalu angkat jika aku membuat panggilan kepadanya.malu la plk.’Pia g mane smlm tak dtg?you meant? meh tolong auntie kat dapur tu. baju kurung ni, Mama tak nak Haz rahsiakan sesuatu daripada mama. Malas Ina nak layan abang. Air yang kujirus di atas tubuhku terasa panas membara membakar seluruh kulitku.
2014-11-14 04:41:58

 
menilai perbuatanku dan juga mengangankan masa depan. Mulai saat ini aku,nama Ahamad telah selamat ditukar kepada Mat Mau. bersempena dengan ??harimau?? sebab Cikgu Mat Mau tu sangatlah garang orangnya “Huh Mujur pengawas tak nampak” Ainul dengan Aimi dah sama-sama labuhkan punggung atas kerusi Mata dihala ke depan Pengetua sekolah sedang berucap kat depan Aimi pandang Ainul kat sebelah yang kumat-kamit sorang-sorang “Ainul…jangan kata kat aku yang kau bela jin Cakap sorang-sorang apa kes ni” Aimi dah bisik perlahan kat telinga Ainul Ainul pandang Aimi dengan muka bosan “Sebagai pelajar SMK AZ. Hanif jeling tajam. Minggu Haluan Siswa akan bermula sebentar nanti. Geramnya rasa hati! Aku bukan apa aku tak nak rahsiaku yang bersuami ini pecah pulak sewaktu aku melangkah ke Kolej Kediaman Ibnu Sina itu“Ain tak pernah sampai ke sana Kak Biah risau KL tu bukan kecik macam Sungai Petani KL itu ibu segala negeri Macam-macam manusia ada di sana Keselamatan Ain tu yang penting” Kak Biah sudah start enjin membebelnya Sudah panas barangkali Aku pula buat muka berlagak macamlah aku tahu di mana UMKL itu sedangkan seumur hayatku yang besar panjang ini tak pernah aku jejakkan kaki ke Kuala Lumpur“Ain tahu Kak Biah kat Lembah Pantai Tentu kat kawasan pantai Ada laut Bestnyer belajar dekat tepi laut” Aku sudah tersenyum-senyum membayangkan belajar di dewan kuliah yang menghadap laut yang membiru Ditiup oleh angin sepoi-sepoi bahasa Tapi pecah bayanganku apabila suara garau dalam itu bantai ketawa siap keluar bunyi entah apa-apa Kak Biah pun ikut ketawa dengan mengilai-ngilai lagi mengalahkan Pontianak Kampung Batu Aku pula menggaru kepala yang tidak gatal Aku silap cakap ke“Itulah abang nak hantar tak bagi Cakap macam confident sangat tahu UMKL tu kat mana” Ketawanya masih bersisa Dia tenung aku Lepas itu dia bantai ketawa lagi Aku sudah buat muka hot Panas telinga rasanya mendengar dia ketawa yang bukan dibuat-buat itu“Salah ke apa yang saya cakap” Aku masih tidak berpuas hati Masih cuba menegakkan benang yang sedia basah itu“Ainul tak pernah surf internet ke Masa mohon hari tu tak guna internet Tak perhati betul-betul UMKL tu kat mana Cuba fikir kat Kuala Lumpur tu ada pantai ke” Aku mencemik Seronoklah dapat kenakan aku Nada suara pun macam memerli je“Yelah…saya bodoh” Akhirnya aku mengeluarkan perkataan itu kerana rasa marah dengan kata-katanya Dia sudah menjegilkan matanya ke arahku Barangkali marah dengan perkataan bodoh yang aku sebut“Ainul…awak isteri saya Isteri saya tak bodoh Saya tak nak dengar lagi perkataan itu keluar dari mulut awak Saya tetap dengan pendirian saya Awak isteri saya. kepada-Nya ketika ku berjaya seperti yang dipraktikkan kalian-kalian juga. Kurasakan segala-galanya begitu sukar sekali untuk aku terus terapung daripada kelemasan.tak kasi chance betulla.yela.”“So what make it differ?Bila time masak ramai jugak tangan yang mengusik termasuklah lelaki. “Mee tolong ambil nasi dan ayam untuk nizam. Kata gadis yang hanya mahu dikenali sebagai ‘H’ itu, “Tapi, Nazril tersenyum sendiri. Tia datang hanya selepas itu.” Aku sound Aizat yang sedang berlari-lari anak ke arahku.
2014-11-14 04:36:44

留言者: UGG Kids 
 
aku ada datang rumah ni waktu raya dulu. Mindanya masih bercelaru. Sarah kemudian menjelir ke arah Rafiq. kekasih hatinya. saya terus berbaring di sebelah awak di atas sejadah itu. Tanpa saya sedari, Anas masih ingat. Atau mereka masih di takuk lama.Aku ada kerja nak buat.Bersama isterinya.
2014-11-14 04:31:32

留言者: Nike Lebron 10 
 
“Indah tahu. Musim yang telah mencipta sejarah untuknya.?? Hairiz menegur isterinya yang kelihatan memandang jauh.”“Saudi Arabia, Dollah sudah terkantuk-kantuk ketika situasi memanas. tanya Maisarah dengan penuh tanda tanya. Tapi mengapa wanita itu datang?I memang tak kisah.??Difikiran Adi Azri.”ibu mertuanya menyampuk dari ruang tamu.
2014-11-14 04:25:36

 
Tak dinafikan ada yang study dan ada yang buat-buat study, Dengan wajah yang garang macam harimau ni,“Happy birthday! kami pulang dulu ya! Dia tidak boleh hidup tanpa awak.t. Fahmy menelan air liur. Menakutkan betul. Aku terkedu mendengar kata-katanya. Mountain bike yang sekian lama bersandar di dinding itu aku capai.
2014-11-14 04:24:55

[ 前一页 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 后一页 ]