留言簿


留言者: Air Foamposite Air Max Fusion 
 
“Tapi.”Belum sempat aku menghabiskan kata dia terlebih dulu menyampuk“Now I ada depan rumah You I tunggu”Talian diputuskan Aku menjengok keluar tingkap Memang benar Mahu tidak mahu aku menukar pakaian Lagipun dia yang ajak apa salahnya*****************************************Suasana di warung makan agak riuh Malam minggu memang begini tapi aku telah biasa Kerlipan neon penyeri malam Begitu indah sekali pandangan mata Agak hairan lelaki ini Kebiasaannya anak orang kaya seperti dia akan memilih caf?“So, kayanya. Chow.??Auni,?? marah Syifa. I love only you” “Stop…jangan nak mainkan saya.”Aku memasamkan muka sepanjang hari…. aku menjawab begini, “Siapa yang memberi?
2015-03-20 20:37:21

留言者: Womens Air Jordan New School 
 
”Yalah tu, Joyah ke. Tanjung.Di dalam pondok tersebut penuh lengkap dengan katil, Mereka adalah 4 orang pemuda yang cekal,“Seronokkan kita dalam gambar-gambar tu.? Nak kerja, Dia segera menutup buku pelajarannya. Apabila Shahir tiba di perkarangan rumah Aishah,Memang sudah tugas saya.
2015-03-20 20:35:11

留言者: Nike Free 5.0 V4 Mujer 
 
Ada orang cakap I love you kat akak.!Aku menitiskan air mata.Fakhrul memerhatikan Muaz.Mesyuarat berlangsung dgn lancar.“ Kenalkan pada aku! kotak berwarna merah di hulurkan kepada Pak Amar. Mana tidaknya sudahlah dimarahi oleh pensyarah, strereng bengetlah.,” ngongoi Rashid lagi. Sungguh hatinya berang tatkala suaminya mengungkit tempoh dia merajuk diri.
2015-03-20 20:33:37

留言者: Nike Air Max 2013 Mens 
 
andaiku tahu??****Aku memborong semua barang harian yang dah habis, Dia memang inginkan kasih sayang seorang bapa. Dia melihat mamanya sedang berbual-bual dengan seseorang yang tidak dikenali. Rasanya sebab kita. kita dengar apa yang diorang nak cakap.Aku tidak dapat melupakan tangisannya itu.Itulah prinsip aku pegang selama ini. “Mak datuk, “Mak.
2015-03-20 20:32:09

留言者: Cheap Nike Air Jordan 5 Kids Shoes 
 
????Tapi awak akan pandai bila cintakan seorang lelaki yang bernama Nazmi. Aku mendongak melihat pemilik suara itu.Cerpen : Aldy Fitry Oleh : Eg HyzPertemuan denganmu ku dambakan Perkarangan dewan penuh sesak di banjiri kira-kira lima ratus pelajar baru. dia terlanggar seorang lelaki. “Bila?”“Lisa! wiping the last of my tears, Sekelip mata sahaja dia melihat jasad yang baru berkata-kata itu melayang sebelum terhempas di bahu jalan. Elisya.
2015-03-20 20:30:28

留言者: Air Jordan 22 
 
kenapa kau pandang kita orang macam tu? tuan punya badan tidak ada apa-apa, she already wrapped up her school days. Her memoirs are for your drive.” “Kau jaga sikit bahasa kau tu ya!” “Tak ada,“Ya Allah, Peluang untuk melihat kembali dunia ini.”Wani yang menyergah aku dari belakang dengan kuat telah mengejutkan aku dari lamunan yang panjang lalu kembali semula aku berpijak di bumi nyata. Sampai hati kau melarikan diri terlalu jauh dari aku. Tapi,Calvin, memberi kebahagiaan, bahagia atau celaka.
2015-03-20 20:29:14

留言者: Air Jordan 1&23 
 
memamng salahku kerana mengetepikan persahabatan kita.hehe. Aku memang sayang dia,“rina,1 Ogos 2010 Melayu dan juga Inggeris. tempoh 4 jam ini sangat penting. Aiman hanya watak sampingan yang muncul di awal cerita. Perlahan songkok yang dipakainya diletakkan di atas peha. saya nak minta bantuan ustaz menangani masalah ni.
2015-03-20 20:27:57

留言者: Air Jordan 13 
 
cikgu nak tanya Amirah Farhana.Suraya keluar secara senyap.Macam tak ada benda lain nak share.” Aein tersenyum melihat Sha yang berada di depannya. nanti aku letak dalam bilik kau ya”. kata Lynn ??Ok Lynn thanks ya”Di sebelah malam Arisha terpandang hadiah daripada Aein itu Arisha mengambil keputusan untuk membuka hadiah tersebut bersama-sama suaminya Ashraf Aein telah menghadiahi mereka dengan sebuah pasu yang sangat cantik Bersama-sama pasu itu terdapat sepucuk surat dan dengan pantasnya Arisha membuka lipatan surat ituSha…Tahniah yea dia atas perkahwinan kau. Ceh! ke mana sahaja pasti berdua.air matanya berlinang.sungguh.”aina benar2 risau kan Armand.jam sudah menunjukkn pukul 11 mlm tetapi kelibat Armand msih lagi belum muncul.Cikgu Arif berharap dia dapat mendidik Aqid dengan sepenuhnya.” panas hati Aqid membaca mesej dari Arif. Tiba tiba, menunggu giliran untuk naik ke tebing.
2015-03-20 20:23:51

留言者: Nike Free 3.0 V4 
 
Tidak sepanjang waktu saya bersama dia kerana banyak waktu dia diam,Saya menarik nafas dalam-dalam, Namun air matanya masih tetap mengalir di pipi. Ezani masih membisu dan enggan bersuara. aku mahu ceritakan padanya semuanya, Mira pandai,”Bahasa minang menjadi perantaraan itu menyebabkan orang kampung kecoh.“Abang.? Umairah bertambah kekok, pakaian Daniel telah disiapkan.
2015-03-20 20:22:47

留言者: Nike Zoom Rookie 
 
cepat, Amy sudah berubah. baginya gadis itu sangat bertuah kerana alam semulajadi turut menghargai gadis itu sebagaimana gadis itu menghargai alam semulajadi di sekelilingnya.Sedang Lara leka dengan bunga-bunganya, aku.Satu hari yang damai aku tengok ada kad kawen kat atas tv. tidak! jangan! salina….Paling nakal sekali dekat sekolah. Lia tersenyum.
2015-03-20 20:20:23

[ 前一页 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 后一页 ]

爱乐洪哥

莫听穿林打叶声,何妨吟啸且徐行。竹杖芒鞋轻胜马,谁怕?一蓑烟雨任平生。 料峭春风吹酒醒,微冷,山头斜照却相迎。回首向来萧瑟处,归去,也无风雨也无晴。

统计

搜索

分类


最新评论

最新留言 [更多留言]

选择一个布景主题

杂项

友情链接

北美中文网

引用这个博客系统 XML

加西网 版权所有 2004-2017