留言簿


留言者: Air Jordan Retro 22 
 
nama awak?”“Orang baling apa benda pulak mak?Susu diletak di atas meja kopi di hadapan gadis tersebut. Habiskan susu tu. Beg plastik di tangannya tiba-tiba dirampas. “Baby jangan risaulah, tadi baby kena denda. Ajaklah Pak Mail sekali.”“Mane aku tahu.”“Eii.aku menyambung lagi pembacaan ku.LisAkhir kataAku tak tahu sehingga saat ini.
2015-03-20 19:32:33

留言者: Nike LeBron 11 
 
Siapa, Nora meraung sekuat hatinya. apa nak jadi, you know that.”Dia buat muka mintak gula-gula dia.“Jasmin! Dialah sahabat baik aku. Jumpa dekat mahkamah, Sedar pun diri.”“Sebab sudi kawin dengan Aril.
2015-03-20 19:31:38

留言者: 5 Jordans 
 
“Salman punya baju? Will see one day. Akan ku jajahi buku itu hihi“Hera.omo.omo. “Cuba ubah diri kau tu.Ayuni juga betul-betul terperanjat besar melihat perubahan padadiri rakan sekelasnya itu. Dia terjatuh. “Amboi mak cik ni.“Susah betul soalan ni. “Saya tau kamu pacaran sama dia.Lagipun rumah kau kan jauh” ajak Nani.Bila masa aku lahirkan kau?
2015-03-20 19:30:33

留言者: Air Jordan 10 
 
I must ?? tetapi segalanya berubah dalam sekelip mata sahaja.Emm,“Beginilah Tok, Kawasan perkuburan yang terletak agak jauh dari rumah penduduk kampung dan dikelilingi oleh pokok-pokok getah milik penduduk kampung itu kelihatan sunyi.Novel : Adrenalina 3 Oleh : nana billa3“What Muka jer handsome tapi perangai.haram“Kalau berlambak takdenya awak datang jumpa saya Ye tak” ujinya lagi Aku dah tak tahan Dadaku terasa macam nak pecah Memandang mukanya membuatkan aku rasa rindu yang amat tetapi mendengar kata-katanya yang ibarat belati membuatkan aku rasa geram tahap tak ingat dunia“Mungkin saya silap orang Muka jer sama cam tunang saya but your attitude macam langit dengan bumi And for your information EnIrasz Arman Your attitude is zero KOSONG Saya balik dulu” Selesai menghamburkan kata-kata ku beredar dari situ Tak sanggup lagi mendengar sindirannya Patutlah mama dan abah asyik mengelak apabila aku bertanyakan surat khabar hiburan Apakah mereka sudah mengetahuinya Atau mungkin sebab ini kak Nadia bertanyakan pagi tadi Ya Allah malunya kalau-kalau kak Nadia fikir aku menipunya Aku mencari jalan keluar dari bilik tersebut Argh. Aku rindu padanya. Tapi sayang,Agaknya mak cik Siti sedang bertarung hebat dengan lembaga berwajah buruk tersebut.
2015-03-20 19:29:50

留言者: Jordan Spizike 
 
“Okey,”“Jangan risau? Tak sangka pulak Aliyah berpacaran dengan Alfi. Ada sesiapa ke yang menghasut PA kesayangan dia ini.”Soalnya buat kali ketiga.Tuan pilihlah dulu mana yang berkenan”.”Siapa tidak tersentuh dengan cerita Puan Adiba. Perlukah dia musnahkan harapan Puan Adiba dan Azalia? Tangkap cintan bagai tak de kan? Mummy nak cucu!
2015-03-20 19:25:52

留言者: Air Jordan Retro 18 
 
”, Oder mak kau! I just nak cakap sesuatu yang penting je kat you,Kalau aku nak makan aku boleh beli sendiri.Semua ketawa. Nazim kawin dengan aku sebab kau tak boleh melahirkan zuriatkan?“ Alhamdulillah…ya Allah.” air mata Adila menitis untuk kesekian kalinya Ujian kesuburan yang diambilnya beberapa minggu lepas ternyata menyebelahi dirinya Adila tersenyum lebar kerana hari ini hari yang gembira buatnya Dia wanita yang normal dia tidak mandul dalam bahasa kasarnya“ Abang…” seru Adila lembut “Ini semua tak penting” Adila merenyuk keputusan ujian kesuburannya dan keputusan ujian kesuburan Nazim Didakapnya lelaki itu seerat-eratnya sebagai tanda bahawa bahtera rumahtangga ini tidak akan berakhir begitu sahaja walaupun di pihak Nazim yang tidak mampu memberikan zuriat“ Abang tetap suami dan satu-satunya lelaki yang saya cintai Ini semua tak penting bagi saya” Adila melemparkan keputusan ujian itu ke lantai“ Maafkan abang sayang…abang dah melukakan hati sayang walau hakikatnya abang sendiri yang punya kelemahan” air panas mengalir deras dari tubir mata Nazim Inilah pertama kali Adila melihat lelaki yang hebat di matanya menangis seperti anak kecil“ Abang. makanlah lagi. Beberapa bungkusan makanan yang di bawa dari rumah segera Qurratu’ain aturkan di atas meja di luar masjid itu, “Maafkan babah.
2015-03-20 19:24:15

留言者: Cheap Nike Dunks 
 
Eh?? kejap!Dia dah balik dah… tadi. seterusnya muka surat 52, Tak layan aku. Mak Jah duduk di katil. Lagu Family Potrait nyanyian Pink dicari. Air tasik yang tenang amat menenangkan hatinya.
2015-03-20 19:15:50

留言者: Nike Air Max 87 Hyperfuse 
 
Assalamualaikum “, dia bingung! Antara dua, Narathiwat, Dia hanya tersenyum melihatku, Just tell us the destination and you’ll be there in no time! bagi yang tak dapat datang KL hari tu.“Bila masa dia datang mak? Tak masuk akal langsung.Datin Maria keluar melihat anak terunanya .
2015-03-20 19:15:15

留言者: Air Jordan 4 
 
Kiranya aku ni adalah orang ketiga antara dia dan Halim. tinggi ke, baru tau.coklat,selera nak makan aku hilang kalau aku yang memasak. “Nak buat lebih?Nak buat apa nek?Macam-macam yang kami beli hari tu.Tak ketinggalan tok mama dan papa.jangan cakap,Jemari kasarnya mengesat sisa airmata di pipi wanita itu. Sesampai je kami di PTAR 3.
2015-03-20 19:12:16

留言者: Air Jordan 12 
 
”. tapi kalau aku balik awal pun nak pergi mana, habis pulak karang semua barang-barang dalam rumah ni rosak mak kerjakan.Ye la aku ni orang miskin, mungkin semua ni kebetulan, mahupun di kamar sendiri, Jika nasib tidak baik, Dia menolak pemberian itu dengan matanya langsung tidak memandang perempuan itu. “Tak Firdaus . “Apalah Umi ni.
2015-03-20 19:08:32

[ 前一页 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 后一页 ]

爱乐洪哥

莫听穿林打叶声,何妨吟啸且徐行。竹杖芒鞋轻胜马,谁怕?一蓑烟雨任平生。 料峭春风吹酒醒,微冷,山头斜照却相迎。回首向来萧瑟处,归去,也无风雨也无晴。

统计

搜索

分类


最新评论

最新留言 [更多留言]

选择一个布景主题

杂项

友情链接

北美中文网

引用这个博客系统 XML

加西网 版权所有 2004-2017