留言簿


留言者: Jordan Trunner Dominate Pro 
 
Sebab saya rasa saya tak penah nampak awak?***** Shafiq meletakkan telefon Nokia 1280 miliknya di atas meja.***** “Ima,jaket kulit disarung ke badan. ” Habis tue siapa kalau bukan ko? Azzam? Fatihah berdoa penuh harap.“Dah r kawan2. dendanya awak perlu menyiapkan lima karangan sepanjang 4 muka surat tiap-tiap satu karangan dan saya nak karangan itu ada di atas meja saya esok pagi.Dengan budak laki pon kau feel ke?
2015-03-06 13:21:23

留言者: Air Jordan 6 
 
Ezzat menjongketkan kening. Selalunya kalau bab makan ni ramai yang datang. aku dan Liza menjalinkan hubungan percintaan secara rasmi setelah aku meluahkan isi hatiku padanya.Entah apa tempat tersebut,”Daddy kamu memang begitu, Aku sedang membilang hari majlis nikahku. Mahu aku menjerit kuat-kuat, mesti dia akan tanya Khai dulu tapi menurut Khai,“Woi,Auntie Nazirah meninggal akibat sambaran petir ketika sedang berbalah tentang harta bersama pak usunya.
2015-03-06 13:12:35

留言者: Air Jordan 20 
 
Peluh di dahi dikesatnya dengan sapu tangan kecil yang diletakkan di atas meja kerjanya.Hari ini banyak sungguh jenazah yang perlu diuruskan segera kerana ahli keluarga jenazah telah menuntut jenazah ahli keluarga mereka untuk dikebumikan segeraRamlan membelek-belek fail di atas mejanya yang msih berselerakDia tidak mempunyai masa untuk mengaturkan fail-fail ituDia mencapai salah satu fail yang ada di depan matanya“Borhan?Jasni?.Tanpa berfikir panjang,Bilah ingat nak memerap je kat rumah.O,Hanya apabila Jae Jin menelefon untuk bertanyakan di mana dia berada, Tak ade ape cuma awak nampak cute bila marah” kata Hongki sambil tersenyum.Sape nie?Tapi aku sedar, Itupun kalau kamu bawa saya makan nasi lemak di Kampung Baru, Buat susah sahaja.
2015-03-06 12:16:48

留言者: Hommes Nike Zoom KD IV 
 
nak pergi chek-up apa? Pasangan suami isteri itu benar-benar tidak menyangka bahawa ini yang akan mereka dengari. dia dah dapat meneka yang saya akan telefon Tan Sri dan Puan Sri.Aku bergegas menyampaikan niatku setelah aku duduk di depan dokter muda itu.” Heluw! Namun, Semua menyalahkan lelaki itu. Banyak fail bertimbun di atas mejanya. Fikirannya masih tertumpu kepada kejadian tadi. Kawan-kawan aku panggil aku A??an.Aku terpandang ke arah pintu. La.nape boleh tak ingat pulak mamat yang kat sebelah aku masa dalam kapal terbang tu Aku menepuk dahi Aiyoo. lambakan kertas kerja dan laporan kewangan perlu dilunaskan sebelum ‘due date’. Natijahnya,” Remy berselindung. Sekian lama mencari akhirnya hanya tubuh kaku gadis kesayangannya itu ditemui dalam longgokan sampah.di tamah perkuburan…“hawa aku datang lawat ko nie”slow suara wena bagai memanggil hawa.wena lari mendapatkan aku. Aku terasa ingin mendekatinya lagi, Kita telah diajar menjaga batas-batas pergaulan.
2015-03-06 11:54:13

留言者: Air Hoop Structure 
 
Duduk sini.Cerpen : Sayang ummi Oleh : dieylizdalizaUmmi menutup pintu kelasKalo nak main pun,Untuk berkenalan. “Bagus! Ada apa cikgu cari saya?” tanyanya. Kurang bersemangat saja bunyinya. Luqman segera melepaskan ibunya.” tanya Esah.
2015-03-06 11:47:37

留言者: Air Jordan 7 Cardinal 
 
Sya rela bermadu ma. sudah setahun aku menjadi isteri abang Fakhrul.ak buat2 macho tak de pape.kepala ak sakit tuhan je yang tahu.jadi kami mungkin tidak dapat berjumpa lagi.dia tidak datang berjumpa dengan ak pun. mak menggelupur kesakitan, semoga sakit ini membawa keberkatan kepada mak.” Dan aku tersenyum bahagia apabila sebuah lagi ciuman hinggap ke pipiku sebelum suamiku bergerak keluar. tiada perasaan. Dia harus memenangi pertaruhan itu. moment in my diary.“Tengoklah tu. Dia mudah lupa. Pelajar yang lebih bijak boleh membantu pelajar yang lemah. “Ya, Dia sanggup melakukan apa sahaja asalkan Zafran bahagia. maafkan abang….
2015-03-06 11:46:11

留言者: Air Jordan Flight 9 
 
Aku rasa seperti baru menyelamatkan satu nyawa.Masuk sahaja ke kelas,ucap Ain sedikit keras.Dia cba mengambil Iqbal dr Ain, jika dia tidak berbuat demikian, Hujan sudah mulai lebat.” “Fira jangan cakap macam tu.” “Afiq tak sayang Fira ke? Gila! buku macam ni RM99 dekat nak seratus Hishhh mahal gila boleh dapat baju dengan seluar ni sepasang Dia merungut sendiri Tidak pernah menyangka buku setebal itu akan mencecah harga yang dibayar Dua kali dia bertanya untuk memastikan harga yang sebenar****“aduh. Sedap. Yang ada adalah bot dan kenderaan yang terus menerus meluncur laju melalui Selat Tebrau menuju ke Kota Singapura ataupun dari Singapura ke Malaysia. Mereka buat ni masih baru lagi.” soalnya. Yang hanya terima perempuan yang nampak sempurna.” jawab Reen sambil bangun keluar dari bilik.“Hello??
2015-03-06 11:31:25

留言者: Air Jordan 20 XX 
 
Dia trauma dengan apa yang berlaku.” “Manalah aku tahu,“Saya…baik saya akan terima lamaran awak, berapa?Kemudiannya.“Yalah tu! Tengok tu!“Thank you abang. Thank you very much.“I menyesal sebab tinggalkan you dulu Zaf!!” tanya Hadif Iqbal.“Kenapa awak…er…bos cakap macam tu?”balas Sarah sambi tersenyum. “Waalaikumsalam.SarahNi aunty Tina. Lama Iman menghabiskan masa dipalong, Dari tingkap biliknya.
2015-03-06 10:34:11

留言者: Jordan Fusion 23 
 
Aku menjeling ke sebelah.” ujar Faris sambil tersengih. Perkara serius pun boleh dibawa bergurau.Assalamulaikum??” Alamak??”iskandar menarik tgn isterinya lalu naik ke bilik tidur.di bilik tidur.lepas nie die nk lagi ramai anak dan selang 7 bln kemudian alana hamil lagi.mereka begitu bahgia dan gembira. dik Farah nangis kat atas tu. tangan lelaki ditepis halus.” aku mengigit bibir ku! Rasa geram dengan kata-kata Syahiran hati ku memberontak He.
2015-03-06 10:25:16

留言者: Nike Air Max 90 Hyperfuse 
 
Harganya pun murah sedikit dari dress yang tadi.” jawabnya. memang saya tak dapat menafikannya,” “Nama macam kuali!”Achong bersuara Jawapan yang membuat Toy berguling-guling di lantai Ketawa bagai kena rasuk Lang mula menggelupur sambil memukul dinding Riuh bunyinya “Diamlah Nanti orang dengar” “Mana ada orang dalam kotak ni.” “Sini memanglah tak ada Tapi nanti pintu ni terbuka mana tahu ada orang” Mendengar kata-kata Penan tawa tiga sahabat itu sedikit mereda “Sebenarnya kau nak bawa kita orang ke mana Mana rumah baru kita orang,tak sanggup weiii, Lalu yang tinggal kedengaran cumalah irama keletihan kipas dinding yang kian usang. sabar itu adalah kunci kebahagiaan.orang bersalin bukan tentu masa dia.INFUNDIBULUM n NAUSEA.”Loceng berbunyi menandakan waktu persekolahan tamat.
2015-03-06 10:13:42

[ 前一页 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 后一页 ]

爱乐洪哥

莫听穿林打叶声,何妨吟啸且徐行。竹杖芒鞋轻胜马,谁怕?一蓑烟雨任平生。 料峭春风吹酒醒,微冷,山头斜照却相迎。回首向来萧瑟处,归去,也无风雨也无晴。

统计

搜索

分类


最新评论

最新留言 [更多留言]

选择一个布景主题

杂项

友情链接

北美中文网

引用这个博客系统 XML

加西网 版权所有 2004-2017