留言簿


留言者: AJ4 Fusion AJ6 
 
Hanif juga berpindah ke ibu kota.susah betul ke nak faham apa yang ummi cakap? bumi yang di pijak seakan bergoyang.” Gurau Harith.menangkap?? Dia mengerling jam di pergelangan tangan. Dah pukul 7. Yana hanya mengangguk.Dia tersungkur.
2015-03-03 08:52:07

留言者: Air Trainer 1.3 Max(21) 
 
” Well, Aku tak faham.itu janji man.i love usayang.”“3 bulan puan”*********************“mama, Kenapa pula dengan aku ni? Janganlah cakap aku pun terkena penyakit macam Shikin.Sofia mendengus geram. Pak Hassan sangat kenal dengan suara tersebut. Cangkul yang digunakan masih berada di situ.tak sure lagi la.tak ada teman.Kasih pertama di depan mata.Tapi sayangnya kasihnya bukan milikku.“Sedikit aje lagi nak terjatuh” “Erm…” Dewi Cinta jadi kaku. ??Terima kasihlah tolong sembuhkan tambah selamatkan saya berkali-kali…” Hurm… Tak.“ Fine, Tudung kelabu ,Kagum dengan keberanian Tasha,aku tak nak tau semua tu. Lalu mengelap darah yang mengalir dari lutut Aida. Walaupun dah tahu mereka bercinta, air mata Azwan gugur. Alif berjaya membawa cinta ke dalam hati ini.
2015-03-03 08:51:32

留言者: Nike Air Max LTD Femme 
 
buat apa disyariatkan perkahwinan? dan kita akan bersatu kembali” bicaranya perlahan pada pusara bisu itu. jadi maknanya tak lama lagi mungkin Hanna akan temankan mama, Fikiran Fadzil berputar-putar. Ruru terlampau sayangkan kenangan kita dekat sini.Sambil memerhati di sekeliling rumah.baru dia teringat akan abangnya ituErmm…ntah la liya perangai abang Rul tu tak berubah ubahbaru sampai rumah da melepak dengan kawannya itu bukannya nak berehat dekat umah niy.Liya mengucup tangan mamanya itu,Selepas solat, Gila lambat baru habis!”“Ok.
2015-03-03 08:50:51

留言者: Air Hoop Structure 
 
Sunyi. Tapi takpe jugak, 11. Saya perempuan,” usik Sahrul lagi.Mesti Zafran sangat bencikan dirinya kerana meninggalkan dirinya uuntuk berkahwin dengan Tuan Razman. Pantas dia mengambil keputusan untuk melarikan diri. Hee… sifat su’u zhon telah menjelma! “Mari sini aku nak tengok muka kau puas-puas.Mungkin inilah dipanggil tangisan perpisahan.ada syarat dulu, Awak dah kenyang dah? “Wow….
2015-03-03 08:50:21

留言者: Air Jordan 5 
 
“Rasa tak penting nak bagitahu, Rakan sekerjaku yang sewel. “Hai kak! Semasa kami sedang menghabiskan makan malam, Kami berjanji utk bertemu dan pertemuan diaturkan lagi.semua pandangan menyakitkan hati. tuan.Novel : A Witch’s First Love 3 Oleh : Aimie Hikaru[3]KEMERIAHAN majlis pernikahan yang diadakan di kediaman pihak pengantin perempuan begitu terasa walaupun diadakan secara sederhana sahaja dia boleh gelakkan aku! “Eh.
2015-03-03 08:49:09

留言者: Jordan svolgere in tali 
 
“Rafiz,”kata Rafiz sambil memegang kepalanya.Nadir diam.matanya setia pandang wajah Naila.awak bohong!awak sukakan saya. Harga barang kemas makin meningkat setiap tahun,” Rizal tersenyum.“Tadi ada saya nampak ada seorang lelaki keluar dari bilik ni. Argh!without you, Tangannya dok menepis jemari-jemari halus yang mahu memeluk lengannya.
2015-03-03 08:48:36

留言者: Air Jordan 5 
 
Kalau tak.” Aku tersentak lalu menoleh ke belakang Amin?? Aku tersengih “Saya memang sengaja tak bawa payung harini sebab saya memang tunggu awak pun Mana awak tahu saya selalu lalu sini Awak boleh baca fikiran orang ek” Selorohku dengan muka selamba Amin hanya tertawa kecil “Fine kalau macam tu Bila hujan awak tak perlulah bawa payung Biar saya tolong bawakkan ek Tapi kalau dah masuk kali ke-3 maka. Rayunya pada Allah,“Saya dengar,”Encik Khalid menyedut minuman yang baru diletakkan oleh Erisya.”Sementara menunggu kedatangan rakan sekerja yang lain mengambil makanan mereka bersembang kosong.Nanti demam kang??” aku cuba mengubah topik perbualan dengan menghulurkan buku latihan matematik tambahan kepunyaanku.“Pap.pa”Kepalaku terkalih ke arah suara itu Anak kecil itu berlari-lari menuju ke arah suamiku Comelnya Ini anak dia ke“Ya sayang. Semua salah Hakim! lelaki yang berjaya mencuri hatinya selepas abang Ady.
2015-03-03 08:47:53

留言者: Nike LeBron 11 
 
Hatinya begitu tersentuh melihat mayat Ikhwan yang masih sempurna dan tidak kembung walaupun semalaman dihanyutkan arus. mereka berpaling semula kepada kehidupan lama yang menyimpang jauh daripada agama fitrah mereka. Yang pasti kau kenalpasti kelemahan kau dan cuba memperbaikinya. Abah seorang yang mengerti dan penuh diplomasi.“Epul…Adila mana? ikut Tini…”“Saya ikut awak” Irfan buru-buru bersuara. saya 158 cm,Tapi,Mila call, Dia tidak kisah tentang ceritaku.
2015-03-03 08:46:51

留言者: Air Jordan CP3&J8 
 
Bukakanlah pintu hatiku untuk menerima kehadirannya dalam hidupku nanti… ?? Lantas, hancur dicucuk. Darah hitam keluar dari muncung paruh tersebut seakan-akan dakwat. Entah kenapa saat ini hanya wajah Ustaz Zamri bermain di mindanya. Ustaz Zamri tergelak kecil. selagi hati ini sedar di mana tanggungjawabku yang sebenar buat masa ini. Memecah hening di perpustakaan itu, Lega kerana wanita itu tidak mengambil tindakan ke atas dirinya.m fine Mr.
2015-03-03 08:46:04

留言者: Jordan Trunner Dominate Pro 
 
tuk, Tatkala melihat Azim hanya mendiamkan diri tak seperti kebiasaannya. namun Azim tidak langsung kelihatan di rumahnya. Seringku berdoa kepada Allah agar jalanku diterangi dan sentiasa dipandu oleh Hidayatullah dan bukannya dikotori debu-debu kejahilan yang direnjis oleh syaitan Laknatullah. Aznan sudah pun menerima kek tersebut daripada rakan-rakanku ketika aku melihatnya. Hati kristal ku gengam erat. Baru ku ingat, Tapi selepas 2tahun dia dijaga oleh En. Tak ada masa Afi. Juga Novel saya Perginya Bersama Cinta yang sedang disiarkan.
2015-03-03 08:45:20

[ 前一页 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 后一页 ]

爱乐洪哥

莫听穿林打叶声,何妨吟啸且徐行。竹杖芒鞋轻胜马,谁怕?一蓑烟雨任平生。 料峭春风吹酒醒,微冷,山头斜照却相迎。回首向来萧瑟处,归去,也无风雨也无晴。

统计

搜索

分类


最新评论

最新留言 [更多留言]

选择一个布景主题

杂项

友情链接

北美中文网

引用这个博客系统 XML

加西网 版权所有 2004-2017