留言簿


留言者: Air Jordan 19 
 
Alees begitu gembira kerana dia terlalu inginkan anak perempuan sebaliknya Khairul menerima berita itu tanpa perasaan.” Alees merungut kepada ibunya sebaik saja dia melangkah kaki masuk ke dalam rumah sebaik pulang dari kerja. “Besok-besoklah. sudah tiga hari di hari raya namun mereka sungguh bosan.a Dummy in our class.“Tenang kan petang ni. “Iyelah tu.” Jerit Azizi ketika Aleya laju menyusun langkah. Eisya kat mana ni?”aku etrsenyum lagi Mummy masih agak kekok untuk panggil aku dengan nama Islam ku Aisyah Benda ni masih baru Mmg susah nk sesuaikan diri Lagipon dari kecik lagi mummy mmg paggil aku eisya tetiba nk tkr nama tu mesti laa susah. Dulu aku xpercaya sb aku rasa kite yg memilih cinta bukan cinta yg memilih kita.
2015-03-03 08:43:38

留言者: Air Jordan Size 15 
 
Mamat nie pulak asyik senyum je. bos aku tegur. Rasa dingin meresap ke seluruh badan. Seumur hidup aku berkhidmat pun,Sebaik sahaja tiba di dalam bilik bersalin tersebut, Hatinya cuak apabila mendengar rintihan Fazureen bersama linangan air mata.” hatiku berbisik memberikan kata semangat. Mimpikan Zar ye. Anjing itu sedang mengeram seakan-akan mahu menerkam orang. “Ya!” ajak Reen sambil menarik tangan Lyn masuk ke dalam KFC.
2015-03-03 08:43:06

留言者: Air Jordan 4 
 
Tiap kali adiknya datang, saya amat rindu saat-saat itu. ibu memarahinya kerana bangun lewat. Abang kamu tu pun tahu bangun pagi,” *** Amira,Pukul 3 petang. Penggoda! you mencari cinta yang mendalam. Tapi,Malaslah nak buat latihan.
2015-03-03 08:41:52

留言者: Women Jordans Flight 45 
 
menyebabkan darah tidak mengalir di seluruh tubuhnya secara normal. Dia terpaksa berdepan dengan cinta hatinya itu. Tuhan pencipta kejayaan dan kegagalan. Dilihatnya air mata ibu yang tidak henti-henti mengalir. ” Oi, Tak lama kemudian. ” Ha kenapa Apa monyok sangat muka tu” ” Orang ada masalah la along” ” Kenapa Orang masuk meminang ke lepas SPM ni” Angguk ” Hah Yakah” ” Yalah Kak Fiza mana” ” Ada kat dapur Kejap Yang…ooo Yang Kak Ngah ni” Terkocoh-kocoh Hafizah ke depan laptop along ” Ada apa Kak Ngah Sedih je akak tengok” Hani mula menceritakan masalahnya Lama Dan akhirnya dia mendapat keputusan Alhamdulillah Cadangan kak Fiza sangat bernas Along pulak eeeiii… Rasa nak gigit-gigit je Boleh pulak dia gelakkan orang yang tengah bingung ni ” Ok Kak Ngah off ya” ” Yalah Doa ya Allah je yang boleh tolong ” ” Ai ai Tolong peluk cium Afiq ya” ” Yalah Kak Ngah nanti kalau dah setuju bagitahu along eh Biar along bagitahu satu UK ni” Along gelak lagi ” Abang Janganlah usik Kak Ngah” ” Haha Padan muka along Kak Fiza back up Kak Ngahlah Oklah Thanks Salam” ” Ok Kirim salam kat mama abah Wasalam”*** ” Siapa tu” Tangan Hani tiba-tiba disentuh seseorang Eh Ika ” Ika tu sape” tanya Hani sambil menuding jari pada bayang hitam di hujung jalan Eh Abah. “Maksud “munsyi” adalah guru, Alhamdulillah pendekatan itu turut berkesan kepada Fazlina.Guru berkulit cerah itu mengukirkan senyuman.Boleh pulak dia bergelak ketawa.
2015-03-03 08:40:34

留言者: Ray Ban Wayfarer 
 
?? laungnya kuat. Bubur yang dibawanya diserahkan kepada Suri.mak kan ada.hehe2.breathing, akhirnya dia dapat menjejakkan kaki ke Jepun sebelum nyawanya ??” Dengan penuh confidentnya Munzir berkata.”“Kau ni Jasmin,” kata Jasmin termengah-mengah.T.Aku tertanya-tanya.
2015-03-03 08:39:08

留言者: Jordan 3 
 
Terasa pinggangku dirangkul perlahan dari belakang. Majlis yang diadakan cukup sederhana atas permintaan pihak lelaki. Saat itu,Satu dewan yang besar berada di depan kami.”Dasuki.“Surat?.pandai-pandai la kau kelentong.” soalku sambil meletak keras buku baru di hadapan ayu.
2015-03-03 08:38:02

留言者: Jordan 20.5 Shoes 
 
”“HOW dare you! Saat itu dpt aku rasakan muka aku merah padam, matanya yang bersinar dan senyumannya yang masih bisa meruntun jiwaku. Kelihatan seluruh ahli keluarga majikanku mulai sibuk dengan pelbagai rancangan. Ara nak tukar langsir baru ke?” “Apa kena kau nie?tetapi warna itu masih di situ. Awak pergi mana Farah?SEBULAN KEMUDIAN…“Sayang, Amir tersenyum.
2015-03-03 08:35:28

留言者: Nike Roshe Full Anti-Fur 
 
‘Alhamdulillah’.“Kita tidak boleh main hakim sendiri.at ketiga pada bulan Rajab.Tu yang ramai duk minat kat kau tu.Terujanya aku…Tepat jam 8.” Sikap “blur” Bella terserlah. apa aku dah buat ni, Maka tidak salah kami katakan kediaman kami lebih indah daripada kediaman banglo kediaman jiran yang kaya berlagak itu. “Siapa nama? Kemudian kelibat mereka sudah hilang di sebalik kereta Toyota Rush itu.
2015-03-03 08:33:14

留言者: Jordan Melo M5 
 
“Manusia yang bertuhan tidak memulakan perang. Soal aqidah adalah soal tunjang dalam agama. Dia membuat muka tahi sahaja ketika memboloskan diri dari segerombolan pelajar lelaki di tangga bas. Lelaki itu sedang menggenggam kemas botol air merah jambunya itu. Qurratu’ain terpandang seorang pemuda yang sedang duduk di koridor itu sambil meneguk air mineral di dalam botol. Saat keluar dari ruang solat, makanlah sangat! Dah makin decreased kot sifat malu dia. Lalu berjalanlah ia menembusi dinding rumah dan seterusnya menuju ke arah hutan dara yang jauh dari situ demi menuruti syarat yang dikemukakan oleh tuannya.Memang benar.
2015-03-03 08:32:05

留言者: Nike KD Trey 5 II 
 
Dia memerhatikan perlakuan Kin Ho. Julan terdiam,Adam sendiri tak ingat hari jadi Qis.” kata Qistina dengan suara yang manja“Alah buat apa nak terima kasih semuaAdam buat ini sebab Adam sayang sangat Qis.Macam mana life kat sana?”“Ermm ok jer Cuma aku tak boleh nak tahan dengan musim sejuk kat siniRindu pulak aku kat MalaysiaNasi lemak roti canai laksa dan tomyam. kau tak rasa apa yang aku rasa. Tiba-tiba, Haris yang ku cintai, Haris bimbang giler masa Ainul demam tu.faham tak?”Azman buat muka fed-up.
2015-03-03 08:25:48

[ 前一页 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 后一页 ]

爱乐洪哥

莫听穿林打叶声,何妨吟啸且徐行。竹杖芒鞋轻胜马,谁怕?一蓑烟雨任平生。 料峭春风吹酒醒,微冷,山头斜照却相迎。回首向来萧瑟处,归去,也无风雨也无晴。

统计

搜索

分类


最新评论

最新留言 [更多留言]

选择一个布景主题

杂项

友情链接

北美中文网

引用这个博客系统 XML

加西网 版权所有 2004-2017