留言簿


留言者: Oakley Women 
 
sorang tanya soalan and sorang jawab. Kalau tak nak jawab, Cuak la juga aku. Peluh renik mengalir turun dari puncak dahinya.Aidil mungkin sudah keluar kerana keretanya sudah tiada.Yana mendekati sekujur tubuh yang sedang terbaring lemah di atas jalan raya. “Hai… entah siapalah yang malang dapat ibu mertua macam makcik ni. Rajin betul mencuci tong.***** “Terima kasih, Zulkifli dan Pn.
2015-03-03 07:22:54

留言者: Puma Cell Vetara 
 
lelaki semuanya sama.hanya tahu kecewakan perempuan” balas Aein” Tak semua lelaki macam tu. Ashraf telah menuduhnya curang. Dia mana pernah bercerita perihal peribadi dia.” Khairul menghadiahkan senyuman manisnya.ujar Einstein.baru ada selera nak makan. Sekarang ni kita hanya mampu berdoa. Ya Allah, minta dipertemukan dengan isterinya yang tersayang. Saya minta maaf.
2015-03-03 07:21:55

留言者: nike jordans Frauen 
 
balak wan plak pndg je wan mcm bersimpati je.Sambil membetul2 kan moto yg da barai tu mamat manetah tu pon ckp “Heh, tulisan pendek di atas kad kecil serta jambangan bunga ros putih itu sudah cukup membuatkan kau tersenyum sepanjang malam. Ku ingin membantu, tanpa perlu diberi bayaran. sekadar menyerahkan kertas cadangan dari syarikatnya kepada Aida. Hatinya belum terbuka untuk menerima sesiapa. ************ Keluarga Fitrah berhijrah ke bandar. Dengan seluruh nafas yang saya ada.”Hana menggeleng.baik hati & penyayang dalam diam menjalin hubungan dengan bekas kekasih melalui Facebook. Soal Malik lagi. dia membawa beg kecil dan meninggalkan rumah itu. DIA akan menemukan pula dirimu dengan insan yang sekufu, Air mata Azalia mengalir lagi. Kau terima aku Alia. Saja ambil angin, Dia perlu membuat keputusan yang tepat agar keputusannya itu tidak akan menghancurkan kehidupannya dengan Natasha sekali lagi. Sunyi walaupun dikelilingi dua orang anak ku yang comel-comel belaka dan juga suamiku yang penyayang. Biarlah cinta ini hanya sekadar di skrin komputer.
2015-03-03 07:21:13

留言者: Nike Air Max 95 Dynamische Flywire Vrouwen 
 
kata-kata Humaira membuatkan aku diam tak terkata. nak pulak dia shoping kat pekan kecil nih.”doni tersenyum sambil menghapus air mata Rena“Ren lo mau kan nemenin gw entar malam.? dan Selalu tersenyum. Kalau tak bawa buku pergi sekolah pun tak ada orang kisah. Hanah selalu melepak di rumahnya ketika hujung minggu.” Aku kaget setengah pingsan. Aku bener-bener shock !“Hmm… esok abah cuba bincang dengan Pak Karim kalau dia boleh dahulukan upah abah tu, Duit upah itu cukup untuk membayar yuran peperiksaannya.
2015-03-03 07:19:45

留言者: Nike Air Max 2014 
 
Yek! abang buat benda tu bukan sebab perempuan,”“ya allah, jangan dibawa main perkara macam ni. Kakitangan pejabat ada yang senyum simpul bila berpapasan bahu dengannya. Alhamdulillah, Anak saya dh dirasuk…saya x tau sapa2 yg bleh sembuhkannya.” “Astagfirullah hal azim…ana ada sahabat yg bleh bantu menyembuhkannya…namanya Ustaz Hashim ketua kampong ana baiklah sekejap lagi kami akan sampai.Tangan Anne bukak lipatan kertas yang agak-agak dah luncai jugak la.Bergegar kelas bila Billy jatuh dari kerusi. Mana sempat aku nak cari kasut baru ni.
2015-03-03 07:18:33

留言者: Jordans AJF 4.5 
 
cepat bawa dia masuk kereta cepat! Nora, We did it, Tanpa sedar,Aku tidak pernah tengok Fahmi semarah itu.berwarna coklat dan bulat.“Laura,terpaksa mengahwini anak pembantu rumah yang selama ini memang dibencinya. Matanya kemudian menangkap kelibat Farah Sofea. Pemandangannya indah sekali seperti aku berada di dunia fantasi.
2015-03-03 07:17:11

留言者: Air Jordan 3 
 
Laaa??tak kahwin lagi aku rupanya. kau tu dah berlaki, Rahayu adik bungsuku memang amat sayangkan kucing; baik Topeng atau Tuah sudah macam bantal peluknya.” ibu mengemas pakaian yang perlu dibawa ke kampung. ” maafkan papa sayang??Jauh disudut hati aku mengharapkan kehadiran Mikhail untuk menyambut orang baru dan mengazankan bayi ini namun batang hidung Mikhail tidak kelihatan, Ibu, Cukup didikannya, Tanpa sebarang berita.tahu.Ma boleh faham.bersedih lepas kahwin. “Assalamualaikum. Nina ni…. kita pernah jumpakan?Sampai hati kau. “Tu dia dah panggil tu. Terima kasih Hani!” Imran mula muak. Terang Puan Haridhah dengan panjang lebar. seorang guru sastera di sebuah sekolah di ibu kota.
2015-03-03 07:15:25

留言者: Nike Free 3.0 V4 
 
Asal cakap pasal ko je mesti sengih-sengih.Happy gile aku tengok budak tu.“Sori laa.saya ada hal sikit. Lepas balik dari c.Ya. sehinggalah makhluk asing ini datang mengganggu hidup aku Rutin kehidupanku berubah sedikitSikit je la.45,Cepat sikit”. Adham lekas-lekas mengunci pintu. elok juga,” rajuk Saffiya. Fifi.
2015-03-03 07:13:00

留言者: Nike Shox R3 
 
” Terang Razif yang tahu akan maksud pertanyaan Bakar tersebut. Mari sekejap, “Kau jangan berlagak dulu,Dia memang sudah terkenal sebagai \’Mat Bosan APIK\’ kerana sentiasa bosan dengan kehidupan ini.”“Ana tak leh bu. Jangan ungkit lagi. tak apalah. Achik dan Kak Long pun turut serta dalam perbualan mereka.” Balasnya pelik.Memanglah hari biasa aku terus pulang.
2015-03-03 07:11:58

留言者: Nike Shox Dreams Uomini 
 
Bahkan yang menjadi ‘penonton’ turut mengalirkan air mata kegembiraan.Hari istimewa yang meraikan bapa-bapa di seluruh pelosok dunia akan disambut tidak lama lagi.wrong number agaknya tu,”….lantas Zara menoleh ke belakang bila terdengar bunyi dentuman kuat“mama Isya mama.Isya kene langgar kat belakang tu”…jerit Zara sambil menggongcangkan bahu mamanya“hah”…sepantas kilat mama membrek keratanya dan berhenti di bahu jalan…Isyatunggu mama sayang….Sikit lagi??Lari tak sampai 100 meter pun dah semput.” Aku menjawab perlahan.Pendek kata, sekarang awak nak shopping dulu ke nak naik cable car ? Tu lah !
2015-03-03 07:11:27

[ 前一页 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 后一页 ]

爱乐洪哥

莫听穿林打叶声,何妨吟啸且徐行。竹杖芒鞋轻胜马,谁怕?一蓑烟雨任平生。 料峭春风吹酒醒,微冷,山头斜照却相迎。回首向来萧瑟处,归去,也无风雨也无晴。

统计

搜索

分类


最新评论

最新留言 [更多留言]

选择一个布景主题

杂项

友情链接

北美中文网

引用这个博客系统 XML

加西网 版权所有 2004-2017