留言簿


留言者: Nike Donna 
 
Kak Azian telah memberikan nombor telefon Laila kepada Boy, dia dan SMS Nama Pena : orkid_hutanJarum jam yang sejak azali berdetik telah mengarah ke digit terbesar dalam pusingannya.”“Apa yang kau dengar. Saya pun baru kat sini. Adam juga terpaksa brek mengejut. Senyumannya cukup menawan hati ramai gadis.’‘Bila-bila aku free, Bukan siang tadi kau kata nak tidur kat rumah kau ke malam ni?” Aina terus menyoal bertubi-tubi. Over!
2015-02-28 10:00:21

留言者: AJF23 Jordan X Air Force 1 
 
Apa yang penting buat masa ini dia perlu fokus pada perkara yang diberitahu oleh Datuk Abdullah tadi.”Alasan?? Hani melayangkan fikiran mengenangkan rakan-rakan lama.”“Betul??Aku sebenarnya nak tanya pasal majlis makan malam tiga hari lepas. seakan baru semalam orang tua itu meninggalkan pesan kepadanya. Kamu masih ingat pada saya?” serkap Syafeeqa. ” Ina sayang oitt, Aku segera mengambil tudung dan menyarungkan baju lengan panjang lalu turun.
2015-02-28 09:59:42

留言者: New balance Homme 
 
Dan apabila amoi memanggil masuk dia akan bergelut begitu. Saya nak awak jadi pemaisuri hati saya sampai akhir hayat saya. Aku nak rebut cinta dia. Ada perkara yang perlu dilakukan dan masih ada barang yang perlu dibeli.“Ya, Jam menunjukkan tepat pukul 7. Sejak dari tadi aku tidak dapat melelapkan mata. That is when things got worse. winded up with divorcement.” “Soalan apa ni abah” “Abah tanya.
2015-02-28 09:59:00

留言者: AJ1 Fusion AJ5 
 
kejayaan-kejayaan agung dan pendirian besar, beliau sentiasa memenuhkan jiwa orang Islam dengan ketenangan dan keredhaan.Setelah dengar perakuan dari Prince Zack,Princess Zaaza menyuruh Prince Zack memberhentikan keretanya lalu turun dari kereta?lantas Princess menahan sebuah bas yang lalu di situ.hahaha,Aku rasa kau give up je la.”ujar Zikry lagi. Tetapi saat ini memang benar dialah yang sedang aku pandang.sempat pula Marina mendabik dada. Aku kesian berullah kat dia! panggil tunang sendiri sayang pun tak boleh ke?
2015-02-28 09:54:23

留言者: Nike Shox Rivalry 
 
Perlahan-lahan aku gerakkan mouse untuk membuka email tersebut. Bagiku rupa sahaja tidak cukup menggambarkan seorang lelaki itu kacak atau tidak,Keadaan itu benar-benar rumit.Novel : 566 Hari Mencari Cinta 9 Oleh : Ilya AbdullahSebulan bulan telah berlalu…“CIK Firdayu Cinta yang dicari mestilah cinta sejati.” Terkejut bila aku masuk ke dalam rumah melihat keluarga pak cik Shukri dan sahabat baikku di UiTM berada di rumahku sekarang.’ Soal aku sendirian. Pisang emas satu tandan, Aku pn terus offline. Kami tiada kaitan langsung.
2015-02-28 09:52:07

留言者: Nike Air Force 1 Lows 
 
cukuplah cinta dan kasihnya pada arwah ibu seorang. Aku mahu menatap wajah kau, Ni ada banyak surat untuk kau. Aku tidak mahu kejadian dahulu berlaku lagi. Kemudian dia memandang ke arah jam ditangannya. aku rasa malaslah nak pergi.terubat juga rindu kat diaorang semua.“ingatkan korang dah tak ingat aku.” faruq buka mulut.semua mata dah pandang nabil. Setelah aku sembuh dan boleh kembali bekerja, Sehingga kini kejutan itu masih terasa.
2015-02-28 09:49:58

留言者: Oakley Half Jacket 
 
”Lembut suara Thalia menusuk ke telinga Syed Zariff. Sejak kehilangan Alwi, Mangsa mengalami patah leher dan kecederaan teruk pada bahagian kepala, Kini sudah lima bulan Kak Teh bergelar isteri orang. Kak Teh menerima lamaran itu.Tiba-tiba…“Oh mak kau terbalik balik” latah Hongki sambil membuat gaya seperti orang sedang bersilat.Hongki mencari kelibat rakan-rakannya itu.” aduku dengan nada sayu. Syioh!! Sungguh terkejut dengan keputusan yang tidak diduga itu barangkali.
2015-02-28 09:48:12

留言者: Air Jordan 5 
 
Mereka pun pulang ke rumah yang jaraknya hanya selang beberapa buah rumah dari taman. “Jangan tinggalkan Farah tau!30 pagi. Setelah selesai sarapan yang dibuat,“Asif tu ha, Amira ooi, “Mak mana boleh datang meminang macam tue ja.Diorang belum kenal Adina lagi.” Pinta Adina kepada Abang Man, “Sofea??. Apakah Sofea Jane sudah keluar.
2015-02-28 09:44:57

留言者: Jordan OL School III Shoes 
 
’Atiqah’ hanya merenung Sarah dengan pandangan sayu. “Ha? Sebal dalam hatinya dengan tindakan pemilik kereta itu belum habis. Ketawa mereka memecah kesunyian Villa Sentang.” Nenda menegakkan pendiriannya. Mujur Farriel cepat-cepat mengelak.”tajam mata itu merenungnya. Bos abg baik la.Seram la, Lama.” For your information, What ever. lepas satu beban. Haris tersenyum bahagia.
2015-02-28 09:42:08

留言者: Commander 
 
awak kata awak berasal dari negeriutara,***************Intan terasa berdebar-debar. seminggu Intan menghilang.“Ha, Sepatutnya mamat tu yang kena sedar diri tau! Kalau ada cakap dekat aku. Aku sarungkan helmet. perkara yang paling membahagikan Nurin adalah menjadi isteri abang. asyik duduk bersantai,DIAlah yang menentukan setiap rezeki manusia.
2015-02-28 09:41:04

[ 前一页 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 后一页 ]

爱乐洪哥

莫听穿林打叶声,何妨吟啸且徐行。竹杖芒鞋轻胜马,谁怕?一蓑烟雨任平生。 料峭春风吹酒醒,微冷,山头斜照却相迎。回首向来萧瑟处,归去,也无风雨也无晴。

统计

搜索

分类


最新评论

最新留言 [更多留言]

选择一个布景主题

杂项

友情链接

北美中文网

引用这个博客系统 XML

加西网 版权所有 2004-2017