留言簿


留言者: Air Jordan 1 
 
” Ucap aku lalu pipi Ash aku kucup.By the way, Tak ke musykil. agar tidak lewat lagi ke cafe.kalau cikgu mengajar terlebih masa dia akan memberitahu cikgu tersebut bahawa masanya telah abis. Amboi!“Cubit peha kiri, abang tak kisah kalau saya tak mampu berikan abang zuriat, Dia tahu memang salahnya menipu isterinya selama ini. sungguh … getar itu akan segera dilupakan. yaitu untuk selamatkan seluruh ummat manusia agar sama-sama masuk ke dalam surgaNya.
2015-02-28 07:17:42

留言者: Air Jordan 3.5 Kid 
 
” Indra yang baru terjun dari kerusi mengurut dada,’Fina membuang pandang ke luar pagar rumah.”“Dia seronok dapat jumpa aku? Dilla…” Nadilla tidak mampu untuk meneruskan kata-kata. Dilla sedar tak ni? Sekarang ni, Aku mudah sakit bila bermandikan air hujan dan sakit segala urat dawai dalam badan bila mengangkat beban yang berat. Walaupun dia cuba untuk melelapkan matanya, Dia melihat rumah Irdina yang terang benderang dengan cahaya lampu. Komputer di sudut kiri bilik itu di”switch on”.
2015-02-28 07:13:19

留言者: Air Jordan 23 
 
dirikan solat, pasti sempat ana mencium tangan abah dan umi memohon ampun.“Tuk!Mana tidaknya, mencuba mencapai dewanya. Dewi Cinta berasa sedikit kecewa.ingat-ingat.”Adelin mengangkat muka.masuk kereta,”Jarak enam depa itu membuat Qaseh kaku.
2015-02-28 07:12:46

留言者: Jordan 4&6 
 
nak jentik telinga kami pun,” Salbiah menolak lengan Nora. Mereka berdua tertawa perlahan. ke sawah ke, Kulit sawo matang, Pasti masih banyak yang lupa untuk aku ceritakan. Hadilla merebahkan tubuh dalam paduan kerusi empok bersadur baldu kelabu di hadapan meja kerja. Segala keperluan sekolah juga tak lupa dicapai. Biasalah… orang yang tengah bercinta ni,” Megat Adam pula masih dengan ketawa tahap king kongnya itu.
2015-02-28 07:11:36

留言者: Nike Soccer Cleats 
 
” Lenggang lenggok Datin Sam bertubuh gempal itu berjalan menghampiri meja kerja Kid. Mary cuba memanggil Imam Ghani ke hospital untuk mencari petunjuk peristiwa yang berlaku kepada Anita dan Michael sama seperti yang berlaku kepada dirinya. Chand. Boleh gelong lama – lama tau. Dah la aku tengah seorang diri. “Alaa??Fit. Adi yakin dengan perasaannya dan melamar Fitrah.Julan menoleh. Han rasa senang bergaul dengannya. Manalah dia tahu.
2015-02-28 07:10:50

留言者: Jordans 13 
 
Aku hanya mampu mendoakan kebahagiaannya.”“Kalau Abah tak ada nanti,“Setiap yang bernyawa akan merasai mati. Kalau kena saman lagi macam mana aku nak hidup? Engkau orang ingat aku tak ada duit nak bayar ke?memang Mifzal suka berjenaka.sebaik sahaja mematikan enjin keretanya, aku ceritakan segala tentang persahabatan aku dan Iqwan melalui telefon. dia bersedih akan keputusanku. Pertemuan yang membawa seribu makna buat diriku dan juga dirinya.
2015-02-28 07:07:14

留言者: Jordan 1&5 Shoes 
 
??Kerja?Tak layan aku langsung,“Huh… Abang kamu itu temberang sahaja.” Suraya mengeliat sepuas-puasnya.Terus Fakrul mencium-cium pipi isterinya. Itu adalah tekadnya. Kemudian, Selamat berbuka puasa. Matanya tertumpu ke arah Uwais yang sedang disorong oleh Alina.” kata Jasmin sambil ketawa.
2015-02-28 07:06:15

留言者: Chaussure Nike 
 
My face was reddening up for the lack of air and it felt like he was strangling me. kamar tiga dah tidur,“Kau ada nampak Komeng dan Bepop? Aku membersihkan belakang badannya. Dapatkan izin supaya kamu diberkati saat keluar dari rumah. Bella membulatkan matanya.” ugut Cikgu Zafran. “Mama??kami akhirnya bersatu. Baju kurung rona biru bercorak abstrak dan tudung bawal rona sama sudah acapkali aku betulkan di badanku.
2015-02-28 07:04:47

留言者: Nike Tn Requin Femme 
 
Alivia came out from her house, kiranya dia boleh balik kampung cuma terkilan kerana kenduri pihak lelaki hari selasa.” Dhira mengerutkan kening. saat di mana dia masih bebas melakukan apa yang dia suka.Dhea pandang langit malam. Ada sesuatu yang hendak saya katakan,” katanya dengan penuh bersemangat.orang-orang Daniel berlawan dengan konco-konco Vee.Tapi papa dia ada bagi bodyguard kat dia, dia kata aku minah Indon?
2015-02-28 07:02:39

留言者: Air Jordan 11 Retro Concord 
 
Jangan risau everything will be fine.”“ehhh…taklah mak cik”, Berita kedatangan mengejut bakal mak mentuanya ke rumahnya membuatkan dia kalut. ris:owh…. handphone ris hilang. sampai la ni aku tak ada girlfriend! Orang lain…shhuhh!Qalisya senyum manis Alamak boleh tak minta izin Qalisya pinjam senyuman dia tu Aku nak frame XXXL kat dalam bilik aku Cantik manis comel“Sya pun hampir tak kenal Pa’e semalam sebab Pa’e selalunya pakai cermin mata semalam tak” Mata Qalisya aku renung dalam dan tajam Aku nak hantar isyarat telepati Saya suka awak Qalisya“Oh takkanlah nak berlari berpeluh dengan cermin mata kan” aku nak melawak lebih tapi takut Qalisya tak gelak malu pulak aku Dah kena cop tak ada sense of humorQalisya gelak kecil Eh eh dia gelak Ah suka suka suka suka Melompat-lompat seronok perasaan aku Kalau x-ray pun tak nampak“Tak sangka Pa’e ni lain je dari dalam kelas kan Selalu tu muka dia ketat je Sya nak tegur pun jadi segan” ujar Qalisya sambil ketawa kecil Aku terkesima Adakah itu satu pengakuan Boleh ambil kira ke“Kenapa tak tegur je Pa’e lagi segan nak tegur Sya ka nada black belt nanti Pa’e kena kerat 18 pulak” Selorohku Qalisya ketawa lucu Ah favorite thing aku kalau orang tanya ‘bila Qalisya senyum’ aku jawab“Tak adalah Sya takkan buat macam tu kat Pa’e lah Sya tak seganas tu” senyum-senyum Qalisya memandang aku Ni yang berwap cermin mata aku tak nampak clear muka comel Qalisya Cermin mata penghalang aku buka dan letak di atas meja Aku memicit-micit pangkal hidung untuk melegakan bekas letak cermin mataku tadi“Pa’e tak kenal Sya ke” soal Qalisya tiba-tiba Aku terkedu Soalan cepumas apa tu“Siti Qalisya binti Dariman Student of final year Civil Engineering section 2 Kan” teragak-agak aku menjawab dengan soalan juga Qalisya menggeleng kepalanya“Bengaplah kau ni Pa’e Sya ni kan class mate kau masa secondary dulu kau tak ingat ke” sampuk Azura rakan Qalisya Rupa-rupanya mereka senyap dari tadi sebab mahu mendengar topic perbualan mereka Bertuah punya pakatan“Secondary Sya budak SMASS ke” soalku agak ragu-ragu Qalisya senyum segaris sambil mengangguk Aku mengecilkan mataku cuba mengingat semula wajah-wajah anak-anak remaja Upper Six 3 Sekolah Menengah Ahmad Sabki Shah“I sit two row back in the middle at class and your partner in Physic’s lab” Qalisya mengingatkan aku kisah silam yang hampir aku lupakan“Awak” terkedu aku sebaik ingat-ingat lupa wajah si tembam yang menjadi rakan kumpulanku setiap kali mata pelajaran Fizik Takkanlah“It was me and well you still keep my 24 jersi yang Sya tak muat pakai dulu”Aku bertambah kelu Betullah dia“Sya tahu ada someone yang pakai jersi tu kat kampus ni hari pertama pendaftaran tapi Sya tak nampak siapa yang Sya perasan orang tu pun student kat kampus ni Sya cari tapi tak jumpa tapi semalam Sya nampak Pa’e pakai jersi tu Sya jerit tapi Pa’e seronok sangat kejar bola Pagi tadi Sya cuba nak tegur Pa’e tapi takut Pa’e marah sebab Pa’e fokus sangat dalam kelas Tadi Hana kata Pa’e lepak kat sini dengan kawan-kawan sebab tu Sya ikut”Ramai yang mendengar pengakuan Qalisya itu dan mata-mata itu kini tertumpu pada aku yang dah terlopong mulut Zaki menyepak kakiku lagi kali ini aku betul-betul jatuh dari kerusi Terkejut mereka Aku cepat cepat bangun nak sebab nak cover malu aku terus pergi berdiri sebelah Qalisya“Pa’e mengakulah cepat Sya Pa’e ni sebenarnya syok kat Sya sejak junior year lagi tau tak” Zaki memecahkan rahsiaku Qalisya membulatkan matanya hampir tak percaya“Tak” aku bangkang Keras Tercengang mereka termasuk Qalisya Dah nampak dah riak-riak tak puas hati para penonton drama live kat warung Tok Jiman ni Qalisya pulak dah siap bukak langkah karate dia sikit lagi aku arwah ni“Pa’e suka Sya sejak SMASS lagi” Nah pengakuan aku yang tak disangka-sangkaYeay I’ve break the curse Jangan buat saya macam nih. I.I …I Cuma tak ready lagi You know right my business is still new I have to work harder to make it stable Please Emran give me one more chance to forgive me Emran sayang. Tetapi sehingga ke hari ini.
2015-02-28 07:01:52

[ 前一页 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 后一页 ]

爱乐洪哥

莫听穿林打叶声,何妨吟啸且徐行。竹杖芒鞋轻胜马,谁怕?一蓑烟雨任平生。 料峭春风吹酒醒,微冷,山头斜照却相迎。回首向来萧瑟处,归去,也无风雨也无晴。

统计

搜索

分类


最新评论

最新留言 [更多留言]

选择一个布景主题

杂项

友情链接

北美中文网

引用这个博客系统 XML

加西网 版权所有 2004-2017