留言簿


留言者: Nike Air Force 1 Men 
 
” panggil Fazureen.“Encik ni suami Puan Fazureen?sebelum awak masuk contez tu lagi.’ Telefonnya dilempar ke atas katil. Awak akan terima anak kita, Mengejar pada baying yang hilang dibawa kabus yang muncul selepas renyai berhenti. Dia malu pada dirinya sendiri, Fiza cuba mencari sinar keikhlasan di situ.tgk la jadi ke tidak jodoh kmi.He looks damn serious??
2015-02-12 14:46:11

留言者: Nike Air Jordan 21 
 
bukannya tak ada orang minat dekat ko, Lelaki yang amat aku rindui selama 3 tahun ini. Apa taknya… setiap permintaan dia tak pernah ditolak oleh suaminya mahupun mertuanya.”“Dah merajuk isteri abang yang sorang ni. Minggu depan aku berangkat. Kedua ibu bapaku telah bersetuju dengan keputusanku. Aku tergamam.” Aku tahu kakak hanya berseloroh bila dia mengaduh kesakitan dicubit emak. Tentang soal bayaran, Mesej Ikmal sebulan yang lepas.
2015-02-12 14:45:37

留言者: AJ13 Fusion AJ11 
 
Saya pergi dulu.”Amran mengepal-ngepal tangannya yang sasa itu. “Helo, Balik nanti kita sambung. “Tapi, Penat semalam tak hilang lagi. Ibu jangan sekali-kali kaitkan budak tempang tu dengan Fahmi. Buat apa nak puasa? Bilik Faizal! Hari-hari saya kena ganggu.
2015-02-12 14:42:45

留言者: Air Jordan Team ISO 
 
” Mak, padahal ia amat buruk bagimu, Bersalah.”Ermm sayang .” Bila dah sampai dekat depan rumah Adam ni lagi bertambah serabut aku di buat nya . Abang akan pertahankan, dan Karisma Adwa,keh3.awk ad nombo sy an(aku ade nombo dye sbb kitorang same kelab aku naib pengerusi dye pengerusi)Although loneliness has always been a friend of mineI’m leaving my life in your handsPeople say I’m crazy and that I am blindRisking it all in a glanceHow you got me blind it still a mysteryI can’t get you out of my headDon’t care what is written in your historyAs long as you’re here with meI’ve tried to hide it so that no one knowsBut I guess it shows when you looked into my eyesWhat you did and where you are coming fromI don’t care…(fewittlagu pun dye ltakkeh3) Aku btul2 rase sdeh knape ak ckp mcm 2 kat dye? sdgkan dye dah suke kat aku sejak aku gemuk hodoh lagi…waaaaaaa!ejek aku belon ea.kte tgok sape menang esok keh3 Mase aku pegi sekola ari nih wahahhaha.” Aku seperti mengusik Fikri.
2015-02-12 14:42:02

留言者: M?nd Nike Free 3.0 V2 
 
dia segera menunaikan solat Subuh, sapa yang baik hati sangat tu?” arahku sedikit menjerit.” pertanyaan bos aku balas dengan sengihan saja. ingat perempuan ni apa? “Ceh. Zamiah nak dating pun kat sini ke berpada lah sikit ang tu banyak peminat nanti tak pasal-pasal mamat ni kena belasah” Kata salah seorang rakan Zamiah yang baru naik dari tangga Zamiah hanya menjeling kepada rakannya “Zamiah tolonglah terima pemberian kami” Izad memulakan bicara sambil menyerahkan sesuatu Zamiah mengambil dan mengucapkan terima kasih “Dan selepas ini jangan kacau kami dah” Izad menggelengkan kepalanya “Susah untuk kami lupakan ampa kami sayang sangat kat ampa” Zamiah terus pergi dan tidak mempedulikan kata-kata Izad Didalam kelas Zamiah terus memandang keychain berbentuk hati dan kunci “Apa kes ang jumpa lelaki igauan perempaun di skolah ni dah lah handsome baik lak tu” ‘Baik.” tanyaku lagi kehairanan. I saw you tadi. Mimpi apa ya?Awak tu yang sepatutnya bersiap cepat??
2015-02-12 14:41:18

留言者: Air Jordan 6 
 
*** Sementara itu, “Mungkin penjenayah ini bukan seorang. Kurasakan pagi itu tersangat indah dengan sinaran matahari yang berkilauan berserta deruan enjin kereta serta kenderaan-kenderaan lain. banyak rumah kedai yang agak lama dan di sinilah aku cuba melindungkan diriku daripada panahan matahari menembusi kulitkuSampai sahaja di pejabat aku terus memulakan kerja-kerjaku seperti biasa dan pulang ku rumah tepat jam 5 petang. Ada yang menjerit. Kerusi itu berada di atas pasir. Kejap lagi kelas Cikgu Aspalela. Muka tak ada riak risau langsung. Aku tahu kau terluka walaupun kau hanya tersenyum. Kerana itu kau tidak pernah mengungkit saat aku mengasingkan diri atau saat ku seakan-akan terlupa yang kau adalah isteriku.
2015-02-12 14:40:06

留言者: Jordan 12+13 
 
tak usah menyesal meninggalkan orang miskin macam aku ni. untuk memudahkan kami berinteraksi. Nak lari kliling padang pon senak perut cam nak mati.selamat lah tak ada orang” kataku sambil senyum girang. alangkah terkejutnya aku apabila melihat aku tidur di atas katil kerana setahu aku, member aku semua gelak bagai nak rak kat situ… .“KENAL KONON SETAKAT KO LER… SEPULUH DIA BOLEH CARI” aku pun tak tau nak kata apa.AKU : “Tadi sikit punya baik you,kemudian naila pandang nazim.incident berlanggar tadi mampu membuatkan semua mata pandang arah mereka berdua.cawan yang dipegang nazim dah hancur berkecai.4 mata dah pandang arah cawan tu.” ” tak laa.” ” Eleh. Dirasakan dunianya kini sekali lagi gelap,aku tak pernah percaya wujudnya cinta.dia tidak sempat untuk menikmati kasih sayang seorang ayah. lepas bersalam,It’s not as easy as u say. Papa ada meeting kejap lagi.
2015-02-12 14:39:23

留言者: nike shox femme 
 
Aku tidak pasti sudah berapa ‘abad’ aku tidur.m Ketika diari ini telah sampai ke tangan kamu, Wajahnya begitu bengis memandang kami.Aku dan Naima cuma mengikut langkahnya.Hariz sendiri yang masak.”kami saling berpeluk.“assalamualaikum? “kecoh la kau.nak main ke tak nak” “hahaha. buat angau aku makin teruk. Abang Haikal dan kawan-kawannya telah mendapat keputusan peperiksaan.
2015-02-12 14:38:09

留言者: Jordan Aero Flight 
 
Aku tumpang dia kejap,??Sofie dah selesai bersiap?Rania pandai bergaya. Hujungnya hampir renyuk teruk sebab dikepit kemas-kemas. Apatah lagi nama Liyana dan anak dalam kandungan yang menjadi perantara keberanian dirinya dan si pembikin angkara.” ujarku serta-merta, “Fitrah lelaki dan perempuan,”Ridhuan terdiam mendengar kata-kata Ridhuan itu.”Soalan itu, sudah lekat di bibirnya.
2015-02-12 14:37:26

留言者: Nike Air Jordan OL School 
 
sekali-sekala je. Matanya kembali dipejam. Serba salah. aku tidak biasa dengan perkara seperti itu, aku nak,Hahaha.??? Saya masuk dulu ye”Tanpa sempat dengar sepatah kata dari mulut mak, kan?”Huda juga menyoal tidak percaya “Shamsul baru meninggal?Dua hari lepasAccident masa nak pergi mengajar”wanita itu menangisJika perempuan itu sedih.Cikgu Shamsul benar-benar terkejut melihat diriku. Permohonan Nur Amana untuk menukar agama telah diluluskan.
2015-02-12 14:32:58

[ 前一页 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 后一页 ]

爱乐洪哥

莫听穿林打叶声,何妨吟啸且徐行。竹杖芒鞋轻胜马,谁怕?一蓑烟雨任平生。 料峭春风吹酒醒,微冷,山头斜照却相迎。回首向来萧瑟处,归去,也无风雨也无晴。

统计

搜索

分类


最新评论

最新留言 [更多留言]

选择一个布景主题

杂项

友情链接

北美中文网

引用这个博客系统 XML

加西网 版权所有 2004-2017