留言簿


留言者: Air Jordan Flight 9 
 
tpi kini rizal makin matang.da x ckp lepas.tiba2 isterinya menjerit dri dapur.”abang.?? pinga. pakar landskap dan juga ahli politik ini memang mempesonakan.mereka sedang rancak berbual sambil mengalihkan pandangan mereka ke tempat-tempat yang berlainan.Dengan langkah berhati-hati.Ayahnya juga sering mendermakan wang untuk urusan pembelajaran kami,aku begitu merinduinya.“Dia hanya jemput student yang single je… kau tu dah berpunya… jangan lupa kat abang botak kau tu ya? Syuhada ketawa besar. Addriana hanya berendam air mata. Mana aku nak cari couple dalam masa dua minggu?
2015-02-12 14:11:11

留言者: Nike Air Jordan 13 
 
tiba-tiba mataku terpandang gambar semasa aku di tingkatan 5 . ” Jerkah ayah. Zarul sengaja ingin mempermainkan aku. Malu rasanya kerana bertindak mengikut perasaan. Umayra berpaling.’ Umayra mula berangan-angan. Tp ak tgk ko skarang mcm x happy jer. oh.ak x sanggup utk tgk muke pengkhianat nie!!!“Tak apalah Enc…er…Rizal.Aish.
2015-02-12 14:10:12

留言者: Air Jordan 7 
 
” Tiga orang lelaki membawa lampu suluh.”ujar satu suara.”Raidah terjerit kecil apabila tangan Syazfiqah mencubit pahanya. Yang engkau pulak macam keletihan sangat. Dah tau penat pergilah beli air ke apa ke. Setiap kali dia melintasi rumah penduduk kampung, Puteri memahami ibu bapanya tidak mahu melepaskannya sendirian German kerana sememangnya mereka tidak mempunyai saudara maa di sana. berderai ketawa lelaki-lelaki tersebut apabila salah seorang tangan rakan mereka melingkari pinggang Puteri.Berpaling kerana sayang kot.“Hello!”sapaku.
2015-02-12 14:08:52

留言者: Jordan Son Of Mars 
 
“Saya tak sangka awak akan setuju masa saya hantar mesej tu.’’ Talian terputus. Encik. siapa ye Nazrul ya” Aku buat-buat lupa meskipun nama itu tidak pernah sekali pun lenyap dari ingatanku“ Saya nak tanya .nk je aku tenung muka dia lame2 sampai dia bals ckp aku.tp takkan la kot aku nk buat camtukan.hehe jgn mrh ye.saje hr tu aku tak naik RXZ ku.Satu-satunalelaki yang Berjaya buat dia rasa normal.aku okay je kat sini sorang-sorang. Zafran pernah mewakili sekolahnya dalam pertandingan pidato dan bola sepak. Aku nak letak benda alah ney bawah meja Zafran. Tiba-tiba ia terdengar suara komputer dari sound system di tepi-tepi jalan :“Assalamualaikum.
2015-02-12 14:08:21

留言者: Lebron Slippers 
 
lelaki semuanya sama.hanya tahu kecewakan perempuan” balas Aein” Tak semua lelaki macam tu. Ashraf telah menuduhnya curang. Dia mana pernah bercerita perihal peribadi dia.” Khairul menghadiahkan senyuman manisnya.ujar Einstein.baru ada selera nak makan. Sekarang ni kita hanya mampu berdoa. Ya Allah, minta dipertemukan dengan isterinya yang tersayang. Saya minta maaf.
2015-02-12 14:07:30

留言者: Nike Zoom Kevin Durant 
 
” muka Naila benar-benar nampak macam orang yang terkejut.Nadir?mata Nadir di pandang tajam.Nadir terdiam.?? azam Alyssa dalam hatinya. Dan dia tidak mahu perasaan yang dia simpan itu, memang saya buta. Dah macam orang gila pulak aku tunggu kau.” Humaira tarik muncungnya. tapi takut nak dekati. Sunyi rumah ni Ain takde. Tombol pintu ku pulas perlahan-lahan.
2015-02-12 14:07:00

留言者: Air Jordan 29 NFL 
 
Macho: masih tak berubahlah kau ni. Sampai mata dia yang coklat tu pun hampir hilang. Aku cuba meluahkan tapi macam ada sesuatu yang tersekat dikerongkong. penaung bagi Persatuan islam di sekolah saudara, Brek bas borneo Hino nombor 4 memancung lamunan.”Aku mengangguk. Letak apa agaknya? Atiqah. Aku tak mahu semua itu. Mereka ??couple?? baru dua bulan.
2015-02-12 14:04:13

留言者: Cheap Air Jordans 2011 
 
pasti dirinya akan di jadikan teman oleh Sofia untuk keluar. Biasanya dia sudah berangkat ke pejabat bila gadis itu masuk bekerja.**********Sekitar jam 9 pagi Kin Ho menerima panggilan telefon dari Shirley. Aku berasa begitu terharu melihat ketabahannya dalam menerima keadaan nasib dirinya.kinah bersyukur sangat,” si isteri masih tidak berputus asa memujuk suaminya.” “Kau ni terlalu buruk sangka dengan oranglah. Lagipun, are u okay? Seremban pun tak lepas lagi kan?
2015-02-12 14:03:38

留言者: Plan du site 
 
DD.(Dul dan Dikna). cerita novel dah belaku dalam diri aku sekarang. “Dikna dengar tak bangdol cakap”. Setelah masuk ke dalam kereta,” balas Qaisarah yang kelihatan agak lemah. “Aku lahir kat KL. Lelaki yang berkemeja hitam tu,s a promise! Mengucap”,Kali ni aku nak semuanya berjalan lancar.Bila masa aku jadi pelakon extra?
2015-02-12 14:01:53

留言者: Nike Shox Homme 
 
“Izryn!Perasaanku tatkala itu sangat sakit,teman lelakiku pada suatu petang.Ainun tu bini kau,dia kan tengah mengandung tu mesti mengidam nak makan benda-benda kat sini” “Ah,Reda dengan jodoh kau ni.Hish,Exercise sikit!Walaupun muka aku dan abang Razlan sama,jangan jadikan ianya satu alasan??” “Saya akan cuba yakinkan mereka lagi.
2015-02-12 14:01:05

[ 前一页 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 后一页 ]

爱乐洪哥

莫听穿林打叶声,何妨吟啸且徐行。竹杖芒鞋轻胜马,谁怕?一蓑烟雨任平生。 料峭春风吹酒醒,微冷,山头斜照却相迎。回首向来萧瑟处,归去,也无风雨也无晴。

统计

搜索

分类


最新评论

最新留言 [更多留言]

选择一个布景主题

杂项

友情链接

北美中文网

引用这个博客系统 XML

加西网 版权所有 2004-2017