留言簿


留言者: Air Jordan Team 
 
Kerana selama ini,***Pagi itu, aku nak mintak tolong kau.…………………………….dia kena denda. “hrm??just ketchup and some other sauce”-botol-botol kaca disusun ala-ala combat “tak boleh diharap arh ko nie Tengok aku jumpa apa?telurkacang soya maggi and cucumber”dengan bangganya Min menayangkan hasil treasure-huntnya pada afiAfi hanya menjuih bibir Kerek ?. Sejak hari itu hubungan Alees dan Khairul menjadi rapat. Alees tidak dapat berbuat apa-apa kerana dia terlalu sayangkan Khairul. sejadah dan membaca surah yassin bersama-sama.Setelah seminggu aku “cuti bergaji”.“Abang ingat tak novel yang Hanna mintak abang belikan untuk Hanna waktu kita baru balik dari hospital hari tu? Abang takkan stop kan lagi dah? cuba ko lupakan Im tu.ko dengar ni? “ya Allah, Alhamdulillah sungguh aku tidak jangka, kerana aku menyelitkan cerita pendek pada pengakhiranku hasil kerjaku. Pasti Isha sukakan? Geli tau buat macam ni.” marahnya Dia mula rasa tidak selesa dengan kelakuan lelaki itu Pandai betul dia mengambil kesempatan Mujurlah hanya mereka berdua saja di dapur Mak Jah pun satu kenapa dirinya di tinggalkan bersama Zafran“Tak nak Abang nak peluk juga macam ni.molek ade je kat sini.”“HuhAbang panggil Dina sampai rumah jiran 3 batu dari sni leh dengar tau.dan aku terus menunaikan kewajipanku sebagai seorang hambaNya.************************************“Adikk…turun makan.
2015-02-12 10:40:07

留言者: Cheap Adidas Glow In The Dark 
 
Pak Long yang duduk di atas kerusi turut tersenyum sambil mengangguk-angguk kepalanya. Menanti serang balas daripada saudara maranya.“Buat susah-susah je Pak Tua ni, Amri mempercepatkan lagi kayuhan basikalnya meredah hujan berserta angin yang menggila. hanya tinggal sebulan lagi untuk mereka diijabkabulkan.” umi Ayunie menyampuk. Suka,kalau si Pontianak sukakan mangsanya, Tergamak kau tikam aku dari belakang, namun.
2015-02-12 10:38:12

留言者: Nike Air Max BW SI 
 
” Pia!” jerit Is Aku menoleh Sudah tidak sempat untuk aku menyelamatkan diri Tubuh aku melambung ke udara akibat dirempuh kuat oleh kenderaan itu ” Pia Pia Jangan tinggalkan Is sayang” ujar Is yang memangku aku ” Is. Maafkan Pia” terang aku pada Is. Ternganga kejap Rizal melihat ikan yang disiang isterinya. “Mari Keri,“hello.Setelah tiga jam perjalanan Pineng-Ipoh, Saya benci!“Niza…, dia yakin Ameer bukan sekadar sahabat Hakimi. Dia lebih banyak menggunakan bahasa tubuh dan memek wajah untuk berkomunikasi dengan orang.
2015-02-12 10:37:21

留言者: Ray Ban ZX300 
 
Apa kelaaas oh my English! Hehe…” Terbuntang biji mata Hazlin. Senyap bagai malaikat lalu. Kita yang tahu pun tak mampu buat apa-apa?? Memang ada khabar angin yang telah sampai ke pendengarannya.“Anak dara Sarip yang baru habis SPM tu ke? Apa hak kamu???? Aku serba canggung tinggal di asrama.saya dah agak dah.anggap je tak ada apa berlaku.damya baru perasan kalau penya bergolek ke kasut nike milik yang tidak pasti siapa.tapi yang pasti bukan pelajar kelas 4 Harmoni Cikgu tidak masuk kebelakangan nie sebab peperiksaan sudah habis.
2015-02-12 10:36:21

留言者: Ray Ban 3025 
 
Kalau jadi apa-apa payah nanti. balas Fakrul pula. Terima kasih kerana buat aku rasa bahagia walaupun hanya seketika dan terima kasih tak terhingga kerana hadir dalam hidup aku. perlu menyiapkan karyanya secepat mungkin, Pada masa tu, Keriuhan di luar restoran menarik perhatian mereka berdua,terima dia dan jangan kecewakan orang tuamu?? Cinta yang selama ini terbina,Pembaca wasiat kepada Datuk Hisyam.Dia pandai dalam hal macam nie.
2015-02-12 10:30:36

留言者: Ray Ban 4126 
 
terharu sungguh aku mendengar apa yang dia katakan.Cerpen : Terima kasih zulhairi Oleh : miss nia1Izzah Ali tanggal 04 Ogos 2009,” Kenapa awak cakap macam tu? Takut kemudian mulalah bermasam muka dan tidak bertegur.” Kata Jihan.” “Patutla die call ko tak angkat eh.” ” Pukul 4. Dalam syarikat ni pun baru setahun. bergaya.
2015-02-12 10:29:15

留言者: Ray Ban 3449 
 
papanya seorang yang setia. ??Inei! Imran cuba meleraikan kekusutan. Yasmin memecut laju kereta ke firma guamannya.”panggil Pauline perlahan.negara yang barupertama kali dia akan jejaki.Sibuk!Rizal,segala bentuk hukuman tak ubah seperti air mengalir ke daun keladi. Penganayaan terhadap Cikgu Nirmala.
2015-02-12 10:27:00

留言者: Air Jordan Winterized Spizike 
 
“Err, Mawar tersengih, Ayah tak ada, walaupun mengekalkan ciri-ciri kewanitaan tapi mesra sangat dengan Zana. Kedua-dua tangan Uwais tidak normal dan mulutnya agak herot. Akhirnya, “Kenapa before cuti hari tu baby tak cerita.Ya Allah mengapa sebegini berat ujian mu,Jadi kamu nak cakap yang si Asyraff untuk bagus sangat? Tubuhku sedikit menggigil.
2015-02-12 10:26:29

留言者: Nike Air Jordan Retro 11 
 
Botol arak itu sudah pecah berderai. Perlukah menjemput kematian dengan cara tragis seperti ini? Chill! Semuanya sudah ditetapkan.”Hah ambik kau kan kena ceramah percuma a.”begitu sayu sekali kedegaraan dihati ku. HuwAa , Itu tandanya aku sudah mula bosan.aku beredar selepas memberi salam.”keluhku.
2015-02-12 10:22:12

留言者: Oakley flak jacket sunglasses 
 
Dentuman kilat membuatkan kawan aku tersedar dari mimpi indah. kini fajar telah menjelma dari senja yang berlabuh. Zafran akan balik ke rumah makan tengah hari.“Cupp!” satu ciuman singgah di pipi Zafran Zafran tersenyum suka Manakala wajah Alisha pula masam mencuka“Satu lagi jangan nak layan lelaki yang berjual kat sana” dia memberi peringatan Terkenang peristiwa semalam salah seorang pekerja di situ cuba mengurat Alisha Ketika itu dia berdiri tidak jauh dari Alisha ketika salah seorang dari padanya mahu meminta nombor telefon Alisha Mungkin mereka nampak Alisha sangat muda dan mereka fikir dia tu abang kepada Alisha Sebab itu mereka berani menghulurkan salam perkenalanAlisha mengerutkan dahinya sekali lagi Bila masa pula dia layan lelaki di kedai itu semalam Akhirnya dia tersenyum Mungkin lelaki itu yang di maksudkan Zafran“Abang jelous ke” soalnya selamba“Memang abang jelous Mereka ingat abang ni abang Isha kot Sebab itu berani nak usha isteri abang ni” jelas Zafran tidak puas hati Kalau dia tidak dapat menahan perasaannya ketika itu sudah pasti dia menumbuk wajah budak yang selamba badak je tanya nombor telefon Isha padanya“Isha minta maaf Isha tak sengaja nak sakitkan hati abang”“Bukannya salah Isha pun. kau ni! Biarlah. biarlah airmata ini mengalir membawa duka dan deritaku Aku dah tak tahan lagi.Jam baru menunjukkan pukul 3.Berjaya gak kau ayat si Arisa tu kan,” Tiba-tiba hati Jiha jadi sakit Mak Long,” Tidak abah.bagaikan mulutnya dikunci.
2015-02-12 10:21:31

[ 前一页 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 后一页 ]

爱乐洪哥

莫听穿林打叶声,何妨吟啸且徐行。竹杖芒鞋轻胜马,谁怕?一蓑烟雨任平生。 料峭春风吹酒醒,微冷,山头斜照却相迎。回首向来萧瑟处,归去,也无风雨也无晴。

统计

搜索

分类


最新评论

最新留言 [更多留言]

选择一个布景主题

杂项

友情链接

北美中文网

引用这个博客系统 XML

加西网 版权所有 2004-2017