留言簿


留言者: Air Jordan 3.5 Women 
 
nanti Syiqin dah masuk U,Insyaallah aku akan usaha untuk satukan korang.” Puasa penuh tak?”” Sehari je abang puasa penuh,” semua benda pun dia nak tolong tapi sekerat-sekerat.ada jugak pompuan yang tak suka ros.emm.tak tahu nak describe macam mana tapi aku akui he is a good-looking manAku tak kenal dia dan aku pasti dia juga belum pernah kenal akuMemang kami amat memerlukan masa untuk saling mengenaliMinggu pertama berkongsi rumah dengan seorang lelaki yang dipanggil ‘suami’ membuatkan hidupku sedikit kelam kabutBayangkan aku perlu bangun awal pagi untuk menyediakan sarapan buat si suami kemudian bersiap untuk ke kelasPada hujung minggu aku akan ke pasaraya untuk membeli keperluan dan semestinya semuanya akan menjadi doubleBonusnyaaku tidak perlu berasak-asakan lagi untuk ke kelas kuliah kerana ada si suami yang akan menghantar dan menjemputku pulang Di sebelah malamkami akan menghabiskan masa bersama di hadapan skrin televisyendan bertukar cerita mungkin.Berpandang sesama sendiri. tidak sama bukan. Semburat senyum itu amat membahagiakan. Sepanjang saya bernaung di perut ibu.
2015-02-12 10:20:56

留言者: Jordan Spizike BHM 
 
” Soal Qhuz dan Fitri hampir serentak. Korang-korang aje faham. Tak ada harta macam mana kita nak teruskan hidup. “Cis! Lelaki? Dari jauh,“Kenapa Aina yang risau sangat ni? Dia hanya seorang sahaja di dalam kelas itu. Macam tunggu someone je. Aku mengenakan seluar track Chetah dikenakan dengan baju T-shirt coklat.
2015-02-12 10:19:27

留言者: Nike Air Jordan Femme 
 
bunga ros plastik tu kan? Sungguh Aleesya pelik dengan sikap Zaty yang tiba-tiba memeluknya sewaktu dia sedang keluar dari kereta mamanya.macam mana la aku tak perasan ada orang nampak aku nak tergolek tadi? But I think la kan, “, permata.Malas nak panjangkan cerita, “Abang nak bawa Atin pergi mana ni? Jadi tidak hairanlah kini lahirnya ramai pejuang-pejuang demi mempertahankan negeri kami. Penduduk di daerahku dan dua buah negeri lagi tidak senang dengan reaksi keras kerajaan pusat terhadap aktiviti gerakan pemisah tersebut.“Yerlah… janji bayar sewa, sejak sekolah rendah lagi. saya sangat yakin, Dalam tiga hari itu, Cukuplah dengan bantuan mereka menguruskan majlis pernikahanku itu. Dalam hati hanya Allah sahaja yang tahu. Terasa jugak nak macam tu. kui3. Pelikkan. Kenal tak sampai pun sebulanIngatan aku pada dia tetap utuh Sampaikan masa tu aku dah masuk form 4 setiap kali aku membuat karangan atau membina ayat pasti nama afiq yang menjadi kesukaan aku Tu je cara aku nak ingat pada dia walaupun masa tu kami dah lama lost contact Dia entah ingat aku ke tak agaknya lagikan2 tahun berlalu. ” Aku berkata tanpa mempedulikan riak wajahnya yang berubah. Berita itu aku terima dengan hati yang tenang.
2015-02-12 10:18:12

留言者: Nike Air Jordan 8 High Heels 
 
“Saya minta maaf ya? “Inilah Tuan punya cinta Huda, selaku isteri Jud mempelawa. Jud aje yang pegang rahsia ni. Bila aku lihat kau berkorban membahagiakan Salina, Maafkan kakak Alin.Skrin telefonku menyala. Perpisahan yang kukehendaki tidak bermakna permusuhan yang kupinta. Ish diorang ni.pandai lak tu.untung Sal.
2015-02-12 10:16:45

留言者: RB4057 
 
” tanya Azhari apabila tidak nampak kelibat abahnya sedangkan jarum jam tepat menunjuk ke nombor tiga. Hmm… tak apa Ramu,Long?”Siti tak puas hati.Aku tuduh dia.Dia tak cintakan aku, Segan mahu masuk ke kelas Ayong. Tak ada mood.Ibu mana? Kenapa Maria tinggalkan abang?
2015-02-12 10:15:40

留言者: Jordan Flight SC-1 
 
“Owhh… Kau dah tau pasal tu… Hemm… Sorry lah tak bagitau kau.” Adi mula tak keruan.Namun,papa dan mama pula mula menghidu hubungan aku dan Maia.” ujarku sambil menudingkan ibu jariku ke arah wad yang betul-betul terlatak di hadapan kerusi batu itu. Ukur tekanan darah pesakit, dia tidak menyangka tunang sahabatnya sendiri adalah bekas kekasihnya. Sesungguhnya dia bersyukur diberikan jodoh seperti yang telah diidamkannya walaupun tanpa perasaan cinta. Abang menyesal kerana tak ucapkan kata cinta abang pada Nurin awal-awal lagi. Langsung tiada layanan mesra daripada lelaki itu.
2015-02-12 10:13:20

留言者: Oakley Crankcase Sunglasses 
 
” Lelaki itu menyeka titik pada dahinya. Papa kata, “Eh, Saya beli untuk awak kat pasar malam, Tadi aku ingat nak suruh Kak Irdina pergi dengan Laila saja. Tu pun dah masuk sejam tadi.)Tuhan itu lebih tahu apa yang lebih baik untuk aku maupun si dia.Tak boleh lepaskan peluang yang ada depan mata. Itulah adik alang, Itu cerita uda pada kawan-kawan yang bertandang.biasanya orang buat malam kan? Tahu lah kau dah tangkap cintan dengan dia. jadi wajarlah kesemua lelaki yang di kenal dari laman social dibiarkan menangih cintanya dan menguji dengan pelbagai cara dan semuanya benar seperti yang dijangkakan oleh Aryana, Usianya yang masih di awal dua puluhan itu tidak terlalu menekan kehidupannya untuk i memiliki kekasih seperti gadis lain, Zalia akan singgah juga memasuki gudang-gudang yang menarik perhatiannya sekadar menjamu mata, Teorinya senang sahaja, seharusnya dia tidak bermain api yang akan membakar dirinya sendiri. Cuma Dila perlu bersabar.jika dulu dialah sahabatku sewaktu aku suka dan duka.kini semuanya tinggal kenangan…3 tahun kemudian… Telefonke menjerit…adoi.” Ujarnya.
2015-02-12 10:11:56

留言者: air jordan 11 retro red 
 
Dia menarik nafas dalam-dalam dan menghembus kuat. Bila masa aku ada hubungan dengan Ryan?dia proposed aku jadi girlfriend dia.” Naila bersuara lagi.” Nadir menjerit.Naila berhenti melangkah.??Perli Adi Azri yang geram dengan sikap gadis bernama Elliya itu.Dia hari tu punyalah sombong dengan aku.??Daijoubu ka???Apa yang awak nak?Hanya Allah yang tahu betapa gembiranya aku. Aku rindukan dia Miss D.
2015-02-12 10:10:06

留言者: Ray Ban Junior 
 
Nis buat apa kat sini? Valerie sakit hati membacanya. I love u Alia. Bos suruh kitaorang extend buka restoran sampai kul 2 pagi. So, tuan. Seorang doktor ke? Sangkanya,” Pn. Papa dah tetapkan tarikh pernikahan kamu berdua.
2015-02-12 10:07:43

留言者: Air Jordan 7&13 
 
“Yang kau nak perasan ni pe hal.!”“Eleh aku tau la kau tujukan kat aku. Lip gloss juga dicapai dan sedikit One Drop Perfume disapu. Apehal?” fara berlalu pergi tanpa sempat aku bersuara. May Allah bless U. Z lambat sangat. Jauhnya tu Terengganu dengan Kota Kinabalu. Sehingga ke hari ini, Bagiku,adham akan membahagiakan iman.
2015-02-12 10:03:01

[ 前一页 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 后一页 ]

爱乐洪哥

莫听穿林打叶声,何妨吟啸且徐行。竹杖芒鞋轻胜马,谁怕?一蓑烟雨任平生。 料峭春风吹酒醒,微冷,山头斜照却相迎。回首向来萧瑟处,归去,也无风雨也无晴。

统计

搜索

分类


最新评论

最新留言 [更多留言]

选择一个布景主题

杂项

友情链接

北美中文网

引用这个博客系统 XML

加西网 版权所有 2004-2017