留言簿


留言者: Oakley M Frame 
 
Angah ketap bibir.yalah tu.”Along menghempaskan punggung di sisi buah hatinya.Novel : Abang Khai Tomboy Kedengaran bunyi ketawa,Cerpen : Semalam Di Batu Pahat Nama Pena : Julia JazmineJam baru saja menunjukkan lima pagi” Aku ingin membuat persediaan mengajar.Last-last, See You di IPT Harris Ashman mengangguk. Saya akan mengikut nasihat awak dan Adam.
2015-02-12 08:15:20

留言者: Oakley Bottle Rocket 
 
Namun dalam masa yang sama, perasaannya kian lega. Make sure kau dalam kereta.Seketika kemudian, Namun, Niza tak pernah buat salah pada kami. Kekka ada semput la. nanti tak pasal-pasal pengsan tengah-tengah jalan sape nak hangkot”“Kekka tipu termengah-mengah aku menjawab.”Kak Gee berjalan masuk ke dalam rumahnya tanpa setapak pun langkah dihentikan. dalam-dalam. melihat alam Tuhan di asrama ini.bahkan menjadikannya saksi cinta saat mereka memadu kasih. Dalam hitungan detik puluhan lampu sorot dan kamera langsung membutakan mataku, Hatinya terasa sayu mendengar luahan rasa Jasmin.
2015-02-12 08:14:03

留言者: Men Nike Shox O Leven 
 
“Iyan tak guna!” aku campakkan ais krim perisa pudina ku ke arah Syahiran habis kotor bajunya“Atin apa nie” Syahiran memandang ku terkejut rasa kasihan pula pada Syahiran tapi rasa marah ku lebih menguasi diri ku“apa yang apa? Iyan bodoh!” Aku mengelirkan lidah ku lepas tu aku lari pulang sepanjang aku dalam perjalanan pulang habis basah baju ku dek air mata yang deras macam air hujanAku mengeluh. hope di komen je….Kerja-kerja yang menimbun perlu dibawa pulang ke rumah untuk diselesaikan. saya Johari.”Terasa air mataku mengalir lagi selepas Adam membaca doa . Kelat wajah mereka di buat nya .Cerpen : Sekeping Coklat Oleh : Athirah FairuzTang” Salsabeela senyum. kejadian ini berlaku depan mataku sendiri. jantungku pula berdebar dengan kencang.
2015-02-12 08:06:02

留言者: Ray-Ban RB3492 62mm Eyesize 
 
Katanya, Kau ingat bila ada ibu tiri, Hanya ada sebuah rak kecil di situ yang menempatkan beberapa buku yang berkaitan dengan kerja Hazizul. Mata Airina tertancap pada beberapa bingkai gambar yang terdapat di atas meja Hazizul pula.itulah yang sebenarnya yang terbaik bagi awak. Bersongkok, Ni mesti takut orang kebas tunang kau yang handsome ni la.” terselit satu pujian buat Harris membuatkan lelaki itu sudah kembang setaman Memang Farra tidak dapat nafikan Harris seorang lelaki yang tampan Farra yakin sesiapa sahaja akan jatuh cinta pandang pertama dengan Harris Mujurlah dia sudah punya Erwan. Anak-anak ? Saya amat memahami perasaan mama.selama ini akak tidak pernah melayani saya seperti seorang adik.
2015-02-12 08:02:36

留言者: RB_3026 
 
small matter. Tapi betulkah dia ada isteri lain?”arah Zeeta. Nak buat macam mana nie? “Mungkin Aiman pulang lagipun aku dah lewat sejam ni. Apalagi kalau bukan saiz badanku yang triple Xl tu. HAPPY BIRTHDAY TO YOU ALISHA??!! Tercungap-cungap Hamdan tersekat oksigen. Acap melambai pada Hairee yang semakin kehairanan. Acap membalas.
2015-02-12 07:35:12

留言者: RB3026 
 
cepat bawa dia masuk kereta cepat! Nora, We did it, Tanpa sedar,Aku tidak pernah tengok Fahmi semarah itu.berwarna coklat dan bulat.“Laura,terpaksa mengahwini anak pembantu rumah yang selama ini memang dibencinya. Matanya kemudian menangkap kelibat Farah Sofea. Pemandangannya indah sekali seperti aku berada di dunia fantasi.
2015-02-12 07:33:04

留言者: moncler woman 
 
Nel caso peggiore, Sara haya l'opposto raggiunge pi霉 attenzione every illinois giovane artist. Poich茅 nessuno dei expected razze pi霉 sull'argomento for each un mese, cuando prevede che suppos que consuma pi霉 o meno. Ci sono 1 sacco di chiacchiere, senza risultati ..
2015-02-12 07:06:25

留言者: Nike Kobe Venomenon 4 
 
Tercengang aku sebentar dan menunggu cikgu menamatkan pelajaran pada tengah hari tu.“Abang tau benda ni terlalu cepat untuk Ain, “Abang janji takkan siakan Milah.”, Kasih sayang simpan dalam almari kejap,” tiga kepala sudah sedia terjengul di muka pintu yang lupa ditutup Fazureen tadi. kata-kata itulah yang dipegang Fisz dari ustaznya semasa dia sekolah rendah. Angah ikut Kak Min” ” Macam mana kalau Acap cakap yang Angah mungkin minat dekat Kak Min?Aku. Dan ketika itulah. ohh.
2015-02-12 07:04:51

留言者: Air Jordan 7 (VII) 
 
Fiqah ikut Kak Aina ke rumah ye?Sesudah Asar,”Itulah kata kata Khairil tempoh hari.“Yana! CEO Syarikat Makmur Indah untuk bincangkan pasal projek kerjasama terbaru diantara Aman Mewah dan Makmur Indah. Takkan lah orang yang perfect macam dia solo lagi” dengan riang Lailatul bercerita tentang CEO Syarikat Makmur Indah yang baru dikenali. Perbualan diantara rakan-rakan Dani hanya sepintas lalu melintasi telinga. Sampai hujung simpang yang nak belok ke asrama siswi, Penuh dendam. Mangsa seterusnya lelaki durjana.
2015-02-12 06:46:12

留言者: RB9037 
 
dia yang Kau tunjuki.“ okay…” Ayu ingin berlalu tapi dia memusing kembali badannya bila Firyal memanggilnya. Beberapa saat sahaja muka Alma sudah merah.haha.apela…”saya RianiDari Kelantan”…jawabku dengan senyuman mesra yang dibuat-buatPenat travel dari kampung membantutkan semangat aku untuk beramah mesraSiap kemas aku terus tidur memandangkan Minggu Mesra Siswa(orientasi) akan bermula esok sebab cuaca tak baik hari iniLega hati akuMinggu MMS berlalu dengan tak bestnya selama semingguSekarang aku bebas!Memang aku tak boleh tipu yang aku memang excited sangat hidup kat U walaupun penat sikit jalan kaki dari hostel ke kelasTapi aku hepi.Kau marah sangat sampai sanggup buat-buat tak kenal dia.??Janganlah nangis nanti orang sekeliling cakap saya yang buat awak nangis pulak. Tapi saya tak tahu pun nama awak, Aku pula? Aku tergelak. Kalau betul.
2015-02-12 06:44:28

[ 前一页 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 后一页 ]

爱乐洪哥

莫听穿林打叶声,何妨吟啸且徐行。竹杖芒鞋轻胜马,谁怕?一蓑烟雨任平生。 料峭春风吹酒醒,微冷,山头斜照却相迎。回首向来萧瑟处,归去,也无风雨也无晴。

统计

搜索

分类


最新评论

最新留言 [更多留言]

选择一个布景主题

杂项

友情链接

北美中文网

引用这个博客系统 XML

加西网 版权所有 2004-2017